Orrfújásnál nagyon fáj az orrom bal oldalánál az arcom. Lehet ez arcüreggyulladás? (tudásbázis kérdés)
6. zebracsikó (válaszként erre: 3. - Lugas)
2014. jún. 3. 20:47
orrsprayt feltétlen használj!
5. mmacus (válaszként erre: 1. - Lugas)
2014. jún. 3. 20:33
Bizony lehet, sajnos.
4. tuskoledi
2014. jún. 3. 20:22
Igen, lehet. Gyógyszertárban "inhaláló cseppek" nagyon jó, vagy hajszárítózd az arcod meleg levegővel, jobbulást!
3. Lugas
2014. jún. 3. 19:59
Csütörtökön begyulladt a jobb fülem, ezért elmentem a fül-orrgégészetre. A doktornő belepiszkált a fülembe, megállapította, hogy csak egy kicsit duzzadt, nem kell szúrni, és utamra engedett egy heti antibiotikummal és fájdalomcsillapítóval... Nos mondanom se kell, hogy az a kis duzzanat, egy nap alatt kétszeresére nőtt és ennek tetejébe még a jobb fülem is. Erre jött egy enyhe láz, orrfújás és köhögés torokfájás. Egyszóval: ráfáztam :) Tegnap már kezdtem jobban lenni erre mára amikor fújom az orrom nagyon fáj a bal oldalánál az arcom, ilyen szúró fájdalmat érzek. Rámehet a fülgyulladás az arcomra?
2. ubi pretium
2014. jún. 3. 19:55
Lehet sajnos.Nekem legalábbis már másfél hónapja ez -is- van.(homloküreg a másik)
Orrcsepp és inhalálás.Jobbulást!!
1. Lugas
2014. jún. 3. 19:54
Orrfújásnál nagyon fáj az orrom bal oldalánál az arcom. Lehet ez arcüreggyulladás?
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni homlok- és arcüreggyulladás esetén?
- A gépemen, az internetes oldalak jobb oldalánál kb. 5 centis üres sáv van. Így az oldalakat a maradék helyre szorítja össze. Mit tegyek?
- Régóta tartó arcüreggyulladással mit lehet kezdeni?
- Krónikus arcüreggyulladás felnőttkorban
- Nátha vagy arcüreggyulladás, esetleg bőrkiütés?Mi lehet?
- Mit csináljak az arcüreggyulladásommal?