Ez az új világ? (beszélgetés)
Jó reggelt mindenkinek. Ma én kettőig dolgozom, mert ugye ledolgozós szmbat van. Este meg színházba magyünk. Az Erkel Színháézba nézzük meg a "János Vitéz" című darabot. :-(
Sajnos Kilrulkot nem láttuk itt egy ideje. Látom, neki válaszoltál. :-(
Szomorú ha ez van :( Talán olyan helyen kellene barátokat keresni, ahol hasonló érdeklődésűek vannak. pl. ha téged a természetjárás érdekel, akkor csatlakozz egy olyan körhöz.
Én csinálok egy excel táblát, abba fogom vezetni az elvégzendő karácsonnyal kapcsolatos feladataimat, mert elhagyom a fejem. :-))))))))))))
Sziasztok! Van itt valaki?
Jó reggelt, kellemes napot kívánok mindenkinek. Ki mit csinál ma? Én dolgozóban...
Ti milyen menüvel készültök a Karácsonyra?
Szevasztok!
Szóval ennek az "Új világ"-nak még alakulnia kell, mert úgy látom, hogy mi ketten nehezen fogjuk felépíteni. Ha mások nem csatlakoznak, és nem segítenek, akkor meglehet, hogy én sem igyeXem!! :))
Jó reggelt. Hópihe, a csekk miatt, ne mérgelődj. valóban, legalább túl vagy rajta...
Hát persze, a pénzt elkölteni,... az nálam gyorsan megy!
Miután hazaértem, akkor látom, hogy az egyik csekk, amit befizettem, nem dec. hanem jan. 15.-i határidős volt!!! No legalább ezen is túl vagyok!!!
Jó reggelt! Sikerült bevásárolni tegnap?
Mivel tegnap sikerült magamat egy perc alatt lebeszélni arról, hogy lemenjek... ma már nem tudom tovább halogatni. Megvárom, hogy minden "úri-bolt" kinyisson (van amelyik 8-kor vagy valamivel utána nyit), és lemegyek kerülni egyet. Gyógynövény, + egyebek!
Jajj, + a posta ... itt toporog 2 csekk az asztalon!!
Mi a program mára, Hópihe?
Szevasztok! Jó reggelt, szép napot, felébredtem, itt vagyok!
Ok-ok. Jó reggelt, kellemes napot Mindenkinek. Itt is hideg van, éjjel esett az eső. A lift elromlott, nem azzal volt a baj, hogy fel kellett jönni a negyedikre, hanem az, hogy a világítás érzékelős. Tehát ahogy elhagytam egy-egy emeletet, mindig lekapcsolt. Lehetett botorkálni... Majdnem orra estem párszor. Zseblámpát, telefont nem vittem. Azokkal lehetett volna világítani.
Semmi, csak egy szójáték volt.
Hiszen a fórum címe: Ez az új világ
Jó reggelt! ÁÁ! "Új világban is, és a régiben is! :))" -ezt nem igen értem. :-)))
Szevasztok, jó reggelt, szép napot mindenkinek, itt az Új világban is, és a régiben is! :))
Megyünk vásárolni, meg pancsizni...
Szevasztok!
Jó reggelt, szép napot mindenkinek!
Hol vagytok, mit csináltok, és főleg hogy vagytok, hogyan telnek napjaitok????
Szeintem most egy darabig nem jövök. Teljesen bedeprimáltam. Velem van a baj, nem veltek, csak nem akarom rátok lőcsölni. Inkább adni szeretek energiát, mint elvenni. De az adás motor most elromlott... :-(
Szevasztok!
Jó reggelt, szép napot mindenkinek!
Mi újság nálatok?
Ez nem jó hír!
Ami időjárás Pesten van, kb. 3 óra alatt ideér hozzánk! Ezek szerint ha nem is dél körül, mert elvileg akkor a legmelegebb a hőmérséklet, de d.u. ill. kora-este már itt is fagyni=csúszni fog???
Nem hiányzik!!
Itt most fagy és ónos eső esik...
Sziasztok!
Itt vagyok, ide értem. Korán reggel (már 8 órakor) ültem a fodrász keze alatt. Utána még eszembe jutott egy kis hordós káposzta, zöldségesből hoztam.
Arra ébredtem, hogy hajnalban az eső verte a redőnyt, szerencsére nálunk nem fagyott le a járdára, most még lehet közlekedni. Felétek????
További ajánlott fórumok: