Ez a teszt pozitívat mutat? (tudásbázis)
Hát van is különbség...
Nekem nem késik,a 8.naptól csináltam a teszteket. És én úgy véltem felfedezni,hogy erősödik a csík...
Még van pár napom.
Akkor inkább úgy talán jobb a kérdés,hogy látszik szerintetek a folyamatos "erősödés"vagy nem...
Köszönöm a válaszokat!
Ezekről van szó a kérdésben :)
Köszönöm mindenkinek a véleményét!
http://w ww.myimg.de/?img=image1d79c.jpg
http://w ww.myimg.de/?img= imagedbefc.jpg
Gratulálok neked,csak nem értem hogy jött ide a te teszted...
.....
Köszönöm :)
Gratulálok :)
Gratula :) nekem pontosan ugyan ilyen halvany volt, én mensi előtt kb 6 nappal teszteltem, nem birtam ki :) most vagyok a 37.hétben :)
De.
Nem mindenkinek pont félidőben van peteérése, a megtermekenyites utan a beagyazodas kb 7-10 nap. A beagyazodast követően kezd el termelődni a hcg, ezert van az, hogy mivel altalaban a nők tobbsegenek felidőben, azaz 14.nap kornyeken van peteerese, ha hozzaadod a beagyazoodas 10 napjat + adsz par napot a hcg-nek hogy termelődjon, kijön a 28 napos viklus kb. Ezert szoktak altalaban a tesztek a köv mensi idejen hiteles eredmenyt adni.
Ha van csik, terhes vagy, akarmilyen halvany is, mert a teszt a vizeletben levő hcg hormont mutatja ki. Ami csak terhesseg eseten termelodik ::)
Szoval hamis negativat jelezhet a teszt (tul korai tesztelesnel) de hamis pozitivat soha...
Azert mindenkepp sorsdöntő az első mensi ideje, mert ha barmi gond van, olyankor hiaba beagyazodott a petesejt, kilökődhet, ugy hoyg eszre sem veszed, a mensivel tavozik..
De nyugi nem lesz ott gond, csak pozitivan.. :):):)
(Bocsi h ilyen hosszu lett, de még bennnem is elenken él a halvány tesztem emléke, és olyan jo erzes volt hogy csak na :):)
Amikor kimarad a mensid akkor tesztelj, addigra a hcg kiürül! Előtte ne stresszeld magad!
Türelem!!!!
Sok sikert!!!
Stipi-stopi!!
Te kaptál tüszőrepesztőt nem?
Szeretném hinni, hogy igazad van. De amikor én nem voltam állapotos, nekem is így nézett ki, sőt nemrég meg is ijedtem, mert nem szerettem volna babát és ilyen volt. A halvány csík nem hiszem, hogy azt jelentené. Egyetértek a pár hsz-el előttem szólóval, sajnálom. :(
De persze, ha nagyon korai stádiumban nézi, még nem jelenti azt, hogy nem terhes.
Ez pozitív!!!:-)
Gratulaaaaa:-)
További ajánlott fórumok:
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Akik 1 héten belül teszteltek pozitivat
- Mennyi volt a hőmérsékletetek, amikor pozitívat teszteltetek?
- Hanyadik napon mutatott pozitívat a terhességi teszted?
- Létezik olyan, hogy a vizeletes ovuteszt itthon pozitívat mutatott tegnap és ma a doki uh-on azt látta, hogy csak éretlen petéim vannak?
- 10-es ovulációs teszt hamarabb mutat pozitivat, mint egy 25-ös?