Ez a második ciklusom, amikor fáj a derekam az első napokban. Mitől lehet? (tudásbázis)
Köszönöm Nektek is.
Örülök, hogy mind a Hold és Nap is megjelenik a nevetekben. ;) És egyszerre jöttetek válaszolni.
Nyáron aviva tornáztam. Azzal is tettem a ciklusom érdekében. Viszont már csak azt kellene kitalálnom, hogy hogyan minimalizáljam a szénhidrátot, ugyanakkor a húst sem szeretném túl sokat fogyasztani. :(
Köszi még egyszer!
Reménykedek, hogy nem betegség. :(
Gondolod, hogy kihatással van rá?
Naponta 1-1,5 litert iszok, régen ittam én 3-at is.
Viszont az utóbbi időben szerintem több húst eszek, és nem vagyok annyira oda érte, de a családban folyton azzal kínálnak.
Szénhidrát az most sok volt a karácsony miatt, de az előző mensim még mikuláskor volt, akkor még nem volt ilyen vészes. :(
De elvileg a 28 nap az pont ideális. 15 hónapos a fiam, csak az első néhány ciklusom volt 39-45 napos, utána beállt 26-28 napra.
Nem szedek.
Lehet hogy csak amiatt görcsölsz erősebben (mert ez ugye csak kisugárzó fájdalom) mert rövidebb a ciklusod.
A szüléssel sokminden megváltozhat...
Nem tudom, szedsz-e fogamzásgátlót, az is befolyásolhatja.
Köszi a választ. De nekem eddig semmi ilyen nem volt. Csak az előző és a mostani ciklusomban. :(
Még szoptatok, így gyógyszert semmi esetre sem szedhetek.
További ajánlott fórumok:
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- A napokban kezdődött el Eva Rezešová pere. Mi a véleményed?
- Ismertek olyan kórházat, ahol Apa is a kórházban lehet a szülés utáni napokban?
- Mit jelez, hogy a ciklusom jóval hosszabb lett? (hat hét)
- A napokban el mernél utazni 2 hétre Londonba?
- Szülés óta most rendeződik a ciklusom, próbálkozunk a kistesóval de nem akar összejönni, miért?