Eveline Slim Extreme 4D krém (beszélgetés)
Szia. Én 2-3 éve használtam, a piros tubusost.
Kegyetlenül fűt, melegíti, szinte süti a bőrt, vagy 30-40 percig is. De viszont, nekem segített a narancsbőr ellen, látványos volt a különbség, pedig nekem aztán meg se lehetett mozdítani semmivel, se sport, se diéta nem vitte le bizonyos pontokon.
Jó pár centitől megszabadultam hónapokig használtam, volt hogy naponta, volt hogy heti 1-2 alkalommal, ahogy épp eszembe jutott vagy alkalmam volt rá, mert este fürdés után használtam mindig, így hosszúnadrágot húztam, a combom, hasam takarta hogy ne kenjek össze semmit vele, és minden beszívódjon a bőrömbe.
Szerintem szuper jó termék, csak egy a fontos, hogy aki nem bírja a szinte már csípős meleget, annak kellemetlen lesz az első 5-15 perc.
Utána már kellemes meleg lesz az érzet. Combon, hason, fenéken használtam.
Még egy fontos, ahol vékony a bőr, tehát térd hajlat, vagy a fenék vágatnál óvatosan kenni, ne kerüljön sehová olyan helyre ahol vékony érzékeny a bőr, mert kegyetlen rossz. :D
Illetve a kezedről alaposan le kell mosni, nagyon ragaszkodik, aztán ha a szemedbe törlöd véged.
Szóval használhatsz gumikesztyűt is a felviteléhez, bemasszírozásához, mert én nagyon sokáig szívtam a kezemről való lemosásnál, mire maradéktalanul lejött, mert égette a kezem rendesen, aztán jutott eszembe gumikesztyűvel egyszerűbb a dolog. :D
További ajánlott fórumok:
- Dr Kelen Fitness Slim Krém
- Használt-e már valaki Eveline kozmetikumokat? Ha igen, írd meg a tapasztalataidat!
- Mondanátok véleményt az Eveline Slim Extreme 3D Push-Up mellformázó szérumról?
- Fast Burn Extreme tapasztalat
- Tudnátok nekem olyan helyeket javasolni, ahol nagy választékban lehet fürdőruhákat kapni, és esetleg kicsit extrémebbek?
- Használja valaki az Eveline arcápoló termékek közül a problémás bőrre való krémet, arctisztítót?