Ettől nem lehetek terhes ugye? (beszélgetés)
igen,köszi:)))
Mindenki ismeri a testét,szerintem...van amikor nincs is esély rá és mégis...
igen.. ma már több, mint kétszer annyi idősen, mint a fórumindító tudom, hogy nekem mikor esélyes, mikor nem. Én már ismerem annyira a saját testem és van is elég ismeret a birtokomban, hogy magamról tudjam, hogy mikor lehetek terhes, mikor nem.
A nagy átlagnak eléggé belőhető, de igazad van, vannak bőven kivételek.
Figyelj, ez a ciklusod hányadik napján történt, és hány napos a ciklusod, pontos-e, beállt-e? Szerintem nem valószínű, hogy terhes lennél - ennyitől. De még jobban be lehetne lőni a valószínűséget, a fentiek ismeretében.
Az esemény utáni tabletta eléggé kikészíti a szervezetet, csak igazán indokolt esetben kéne beszedni.... Annak idején nálunk az első együttlétkor kiszakadt a gumi, "biztosra mentünk" - két bogyót bekaptam... Harmadnap mindenki temetni akart, annyira kicsinált:)
Szerintem ne vegyen be semmiféle tablettát.
De honnan is venne? Ha bizonytalan, márpedig az, menjen orvoshoz.
Hát igen ez szex!
Tehát ha nem tudod biztosan, hogy mi volt inkább vegyél be egy tablettát, jobb félni mint megijedni.
Meghagytam a fórum elejét, a többit töröltem.
A többségnek, akik itt hozzászóltak, ezt üzenném:
ítélkezésből, gonoszságból ötös, de felnőttségből, emberségből, empátiából nagyon csúnyán megbuktatok.
Simán lehetsz tőle terhes, de kicsi az esélye.
Mostantól mindig védekezz! Nem kell utána izgulni.
Remélem, elmész egy nőgyógyászhoz és felíratsz tablettát. Akkor nem kell majd aggódnotok sem.:)
Csak bátran!
Mikor? Ha már nem vagy szűz?
Egyébként kevés, de ki tudja. Orosz-rulettet játszol.
Lehetnél, LEHETNÉTEK (ez ugye a pasidra is vonatkozik) óvatosabbak, figyelmesebbek, körültekintőbbek.
Olvassatok utána a dolgoknak, ha már itt tartotok!
Ha nem rég volt, akkor érdemes lenne egy eseményutáni tablettát, nem is tudom, hogy 48 vagy 72 órán belül lehet bevenni:(
Mert sanjnos az előváladékban is vannak spermák és attól is teherbeeshetsz:(
Nme akarlak megijeszteni,de jobb félni, mint...
További ajánlott fórumok:
- Párom antibiotikumot szed, ettől én még lehetek terhes?
- Ugye nem lehetek terhes?
- Ha 29.-én volt peteeresem, akkor már ugye tuti nem lehetek terhes?
- Az első héten (tegnap) kihagytam egy szem gyógyszert! Ugye nem lehetek terhes? 5 éve szedem a tablettát.
- Terhes lehetek ettől?
- Predicator early negatív lett, ettől még lehetek terhes?