Az első héten (tegnap) kihagytam egy szem gyógyszert! Ugye nem lehetek terhes? 5 éve szedem a tablettát. (tudásbázis kérdés)
Elvileg nem lenne szabad, hiszen a szervezetben ennyi idő alatt felhalmozódik,
A gyakorlat?......
Szerintem a nődoki nem tud ezzel már mit kezdeni.A 72 órás tablettát sem tudja már felírni, mert kicsúsztál az időből.A tesztek még nem mutatnak ki semmit,felesleges venni.
Ne parázz, minden rendben lesz!!
Szerintem is kicsi az esélye, hogy terhes legyél, de azért nem kizárt. A lényeg, amit a többiek is írtak, hogy ne hagyj ki több tablettát. És a biztonság kedvéért óvszerrel védekezzetek pár napig.
Egyébként azt én is olvastam, hogy a hímivarsejtek több napig is életképesek a hüvelyben...
SZ.TEM NEM VAGY AZ!!KICSI AZ ESÉLYE,DE NE HAGYJ KI TÖBBET,ÉS FŐLEG NE A KÖZÉPEN LÉVŐ NAPOK KÖZÜL
:-)))
Hú, ez nem túl megnyugtató... :S
Hát úgy volt, hogy kedden reggel voltam együtt a párommal, és szerda este felejtettem el bevenni. Azóta (kedd óta) nem voltunk együtt.
Ok, mindenképp! Köszi hogy válaszoltál!
És még valami: ilyenkor tesztet venni még felesleges igaz?
múlthét csütörtökön lett vége, és akkor kezdtem el szedni a gyógyszert. És tegnap felejtettem el bevenni.
Csak attól paráztam be, hogy az írták, hogy az is számít, ha előtte volt szex...
További ajánlott fórumok:
- Lehetek terhes tabletta mellett, ha kihagytam 3 tablettát és a menstruációm is "gyenge"?
- 14 hetes kismama vagyok, a háziorvos Cefzil tablettát írt fel. Van valakinek valamilyen tapasztalata a gyógyszerrel kapcsolatban?
- Szedett-e már valaki Revalid tablettát hajhullás ellen? Voltak -e mellékhatásai és más gyógyszerrel együtt is szedhető-e?
- 12.hetes terhes vagyok, Ospen film tablettát írt fel az orvos, van valamilyen tapasztalatotok a gyógyszerrel kapcsolatban?
- 3 hete szedek Meforal tablettát, és mostanában nagyon puffadtnak érzem a hasam és derékfájdalom is gyötör. Okozhatja ezt a gyógyszer?
- Tud Valaki Budapest területén olyan gyógyszertárat ahol Belara tablettát 3 hónapra7000 ft nál olcsobban vehetek?