Etikus viselkedés...Nem tudok dönteni..:S Segítsetek.. (beszélgetés)
Kezdj el dícsérni egy újat!
Hátha megveszi...
Szia!
Elvileg nem kellene ebből problémát csinálni a párodnak, ha elmondod neki mi a probléma....de akkor is ajándék és biztos szeretettel, örömmel vette.
Nem lenne megoldható, hogy vegyél egy másik készüléket és ezt megtartanád póttelefonnak?
Sziasztok.
Elég nagy dilemmában vagyok. Az a helyzet, hogy a páromtól a 2010es karácsonyra kaptam egy telefont, meglepi volt, egyszer megjegyeztem hogy jól néz ki, és ő ebből következtetett. A telefonnak számomra több hibája is van, naptárfunkciók hiányoznak, zenelejátszás nem túl praktikus, és egy darab ki/be menet van rajta, a töltőnek, az usb-nek meg a fülhallgatónak, nem túl praktikus.
El szeretném adni a telefont és némi pénzt hozzácsapva az előbbihez venni egy olyat amit szeretnék...Nade..ez ajándék volt, a páromtól, karácsonyra..Azt hiszem nem túl etikus viselkedés lenne ez a részemről..:( De szeretnék másik mobilt. A kérdés erre vonatkozik, de mit gondoltok hol húzódnak egy párkapcsolatban az etikus viselkedés határai?
Köszi a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Segitsetek...Nem tudok dönteni 2 pasi közt...Várom a véleményeket.
- Miért nem tudok dönteni?
- Informatikából ECDL vizsgával vagy érettségivel érek többet? Nem tudok dönteni melyiket válasszam!
- Felajánlottak egy új állást, de nem tudok dönteni. Hogyan tudok jó döntést hozni?
- Segítsetek... Nem tudok dönteni... :(
- A szüleim elválnak nem tudok dönteni kinél maradjak?