Etetőszék (beszélgetés)
Volt amelyiket az asztalra lehetett "rögzíteni" , és volt sima,ami igaz dönthető is volt,de nem döntögettük :)
Minden etetőszékben fog enni a gyerek,és nem kell drágát venni,teljesen felesleges pénzkidobás.
Nekünk is ilyen volt, bár akkor még nem volt nagy választék:)
Az asztalhoz tökéletesen megfelelt minden dönthetőség nélkül, majd kis asztal+kis székként is jól funkcionált.
Nekünk a Chicco márkájú, állítható magasságú, dönthető volt. Nálunk azért vált ez be, mert hanyatt fekve visszajött az étel, mint később kiderült egy betegség folytán, de a székben elpilledve nem. Állítható volt a lábtartója. Fixálható görgőkkel volt ellátva, és aránylag kicsire lehetett összecsukni. Nagyon praktikus volt kicsúszásgátlóval a lába közt, levehető etető tálcával, az asztalnál is ehetett kényelmesen a gyerek. Később csak úgy pihengetett benne, vagy rajzolgatott. 3 éves koráig használtuk, teljesen újszerű állapotban adtuk el.
Azt javaslom, érdemes szétnézni a használt jobb minőségűekben is, hiszen a mi esetünkben az ár tükrözte a minőséget is.
Egyébként meg 100% ahány ház, annyi szokás, mindenki másra esküszik.
Sima IKEA-s muanyag etetoszek. Szerintem etetoszekbol az egyszerubbek sokkal jobbak. A muanyag meg azert jo, mert konnyen tisztithato. Mi meg mindig azt hasznaljuk, most mar 2 eve. Nagyon meg vagyok vele elegedve.
Amig meg meg olyan picik voltak a fiuk, hogy nem tudtak maguktol ulni, addig a pihenoszekukben etettem Oket.
Igy visszagondolva orulok, hogy nem koltottunk erre sok penzt, mert kidobas lett volna.
Szerintem szinte tök mindegy, milyet veszel. A lényeg, hogy könnyen bele tudd ültetni a babádat, és be tudd kötni, hogy ne mászhasson ki.
Mi is megvettünk egy jó drága brendonost, és egy csomó funkcióját nem is használjuk.
További ajánlott fórumok:
- Milyen etetőszéket érdemes használni?
- 6 hónapos kislányomat beültethetem-e etetőszékbe?
- Nyugtasson meg valaki, hogy semmi baja sem lesz a kisfiamnak (7 hónapos), ha etetőszékben ülve etetem.
- Fa vagy műanyag etetőszéket válasszak?
- 2 éves fiam asztalnál szeretne enni. Mit használjak etetőszék helyett?
- Mit tegyek ha nem akar etetőszékben enni a kisfiam?