Ha tènyleg vàgysz egèszsèges èletmodra, ès az egyensulyra törekszel, hogy minõsègibb èletet èlhess ,megoldàst van rà!A legfontosabb a megelõzès! Döntsd el, hogy gyogyszereken akarsz-e èlni, vagy gyogyszerek nèlkül termèsztesen uton akarsz tenni az egèszsèged èrdekèben.én az utobbit vàlasztottam egy ève.Eszkozok segitsegèvel ha a termèszetet beviszed az otthonodban,a tested az igy kialakitott tökèletes környezetben meggyogyitja sajàt magàt.Igy èlek èn.
18 éves koromban hirtelen lettem beteg, addig influenzás sem voltam...ma már Lokren nélkül nem tudok létezni...pedig csak 26 vagyok...egészségesen (próbálok) élni, mégis kell a gyógyszer...
Persze helyes táplálkozással javíthatok a helyzeten, de hiába a helyes étkezés attól nem múlik a baj...(legalább is nálam!!)
Igen,igazad van.De be kell látnunk,a gyógyszer mégiscsak erősebb,mint az egészséges életmód.Mert van,hogy hiába élünk egészségesen(ami a mai világban szinte lehetetlen),mégis vannak betegségeink.Én például nem is tudom mit csinálnék a Quarelin nélkül...
Egyetértek azzal, hogy az étel a legfőbb gyógyszer, illetve az életmód.
Nagyon szomorúnak tartom, hogy annyi ember megvezet a gyógyszeripar, és mellékhatásokkal teli - sok esetben mérgeket - szedetnek borsos áron az emberekkel!
Hajrá gyümölcs, zöldség, magok, persze az a legjobb, ha mi termesztjük őket....:)
Akármilyen is az életstílusunk, nem nehéz végrehajtani azokat az egyszerű étrendi változtatásokat, melyek egészségünk gyors javulásához vezetnek. Felejtsük el a "könnyen elkészíthető" gyárilag előállított ételek iránti vonzalmunkat, mert testünket sokkal kevésbé kímélik, mivel tápanyagokban szegények, és gyakran tele vannak olyan potenciális összetevőkkel, mint a zsírok, a cukor és a só.