Észrevettétek, hogy máshogy telik az idő bizonyos helyzetekben? (beszélgetős fórum)
Jut eszembe:
Másképp érzékelik az idő múlását a férfiak és a nők.
Perszehogy. A szabadság és a hétvége sokkal gyorsabban eltelik, mint a dolgos hétköznapok.
És ez még mind semmi ahhoz képest, hogy minél idősebb valaki, annál gyorsabbnak érzi az idő múlását.
"és szerintem nem is annyirabuta téma ez."
🤦♀️
Nem érzem magam butának és szerintem nem is annyirabuta téma ez. Leültem és ez jutott eszembe. Korán van, várnom kell és még csak ennyi az idő.
De lassan én következem így a haza megmenekül 😉
Nem szoktam, itt a fórumon igen, de élőben nem szeretek idegenekkel csevegni. Az meg egyenesen a rémálmom, ha az orvosi váróban megszólít valaki. Szóval igen, élőben ugyanilyen barátságtalan vagyok. :DD
Amúgy én csak meglepődtem a felvetésen, ahogy írtuk is ez már egészen kis gyerekeknek is nyilvánvaló, hogy ha olyat csinálnak amit élveznek, akkor nem is veszik észre az idő múlását, és nem igazán a "ki érti ezt" kategória 😅
Amúgy a szag is befolyásolja az időt?!😄
Ugyanazon a távon ha büdös van, alig vátom az utazás végét és az csak nem akar végetérni. 😄😄
Köszönöm! 🙂
És tényleg, a toi-toi wc-k. 😄😄😄😄
További ajánlott fórumok:
- Kicsit elkezdtem pánikolni a háborús helyzetek miatt. Nem...
- Se vele, se nélküle... Avagy ki hogy éli meg az ilyen helyzeteket?
- MILF. Te hogy kezeled az ebből eredő vicces vagy ciki helyzeteket?
- Ti is észrevettétek már, hogy a hónap bizonyos napjain sokkal kívánatosabbak vagyunk a férfiak számára? Melyek ezek a napok?
- Struccpolitika bizonyos helyzetekben
- Más is van, aki régebben elítélte a kegyes hazugságot, de mostanában már alkalmazza bizonyos helyzetekben?