Eszményi páros? (beszélgetés)
mondjuk úgy gondolom, szerencsésebb lett volna egy vegyesebb mezőnyt összehozni, amiben lenne fiatalabb és idősebb híresség is.
meg nekem az sem tetszik, hogy nincs kieső (hol az izgalom?), meg ez a házastárs dolog is erőltetett.
Szerintem a celeb nem egy negatív kifejezés, hires embert, ünnepelt sztárt jelent. Szval engem nem zavar, ha Csabit celebként definiálják, ő egy ismert énekes. Ami nem tetszik, hogy itthon sokan rossz értelemben használják ezt a kifejezést. Pedig nem az.
Az idei SZEL széria nyilvánvalóan a közép és idősebb korosztályt célozta meg, biztos okkal.
Óh, de érdekes, hogy a fórum indítója máris a törlését kérte ;))
Kevés dolog tud úgy kihozni a sodromból, mint amikor valakinek a korára tesznek megjegyzést. Ők legalább már megérték, ami a sok intelligensnek még nem biztos, hogy sikerülni fog. S ha mégis, lássuk, ők hogy fognak túl a hatvanon kinézni.
Arról nem is beszélve, hogy még csak gondolkodnom sem kell azon, hogy ki Eszményi Viktória és Heilig Gábor, de lehet, hogy az életem árán sem tudnám már felsorolni az Xfaktoros, Megasztáros, Csillag születik-es üdvöskéket.
Szerintem fognak ők még meglepetést okozni, nem kell egyből leírni őket. Így legalább van egy páros aki ellen drukkolhatsz.
Amúgy a stílus maga az ember, rólad meg sokat elárul amit ide behánytál.
Óó,hát én nem haragszom:))
Csak letojom..
Azért Vastag Csaba nem az etalon sztár!
A hüjézést meg be lehet fejezni!
További ajánlott fórumok:
- Kereszteljük el! Adott névhez párosíts egy általad hozzáillő keresztnevet és utána írj egy létező magyar vezetéknevet!
- Írjatok olyan szavakat, amelyben a km páros szerepel (így egymás mellett)
- Nyerő Páros
- Mit gondoltok a fiatalabb fiú és idősebb lány párosról?
- Furcsa páros
- Skorpió nő, mérleg férfi? Milyen párost alkotnak? Tapasztalatokat kérnék.