Esti gimisek, gyertek csevegni!! (beszélgetés)
már régen jártam itt én is , én most rájöttem , hogy , ha nem akarom lerontani a jegyem akkor nem írom meg a dogát (lelépünk) nálunk nagyon sokan csinálják ezt
tegnap pl: földrajz dogára 10-en ha maradtak mindenki elment haza ráadásul bunkó és nagyképű volt velünk a tanár.
Nálunk tételekről még nem is beszélnek a tanárok .
Sziasztok!
Mi újság van veletek csajszik? Tanulgattok ezerrel?
Én nem tudom lehet-e ilyet kérni itt neten, de nem tudna nekem valaki segíteni, kidolgozott informatika, és töri tételek kellenének. Az a baj hogy amióta dolgozom, nem is nagyon tudok elmenni a suliba, én nem tudom hogy fogok így leérettségizni, de nagyon nehéz lesz, ezt már most látom.
Sziasztok!
Közben benézek ám :) ne aggódjatok meglesz az a fánya bizi,ügyik vagytok!!!
Ha valakit esetleg érdekel a naplóm(titkositott) jelentkezzen szivesen várom
sziasztok. nekünk is meg volt az első hét. hurrá!!!
szerencsére nem lesz már idén fizika, kémia, és társadalom ism.. csak a fő tantárgyaknak élünk mostantól. töriből mink is új tanárt kaptunk. magyarból megkaptuk a tételeket. töriből két hét múlva vizsga. röviden ennyi.
én siófokra járok suliba
És te?
Nekem 1-jén, mi is kaptunk új tanárokat magyarból, biológiából és átmentem németre így most az is új.
A magyartanár az igazgatónő is egyben, de az olyan gyorsan diktálja a vázlatot , hogy követni nem lehet nem tudom mi lesz velünk így szóltunk neki , hogy gyors , de nem érdekelte azt mondta tudja, hogy gyors, de ez van.
A másik két új tanár nagyon rendes.
Sziasztok!
Na milyen volt az első napotok???
Nekünk marha fárasztó , mert az volt az első hogy töri vizsga lapot osztott szét, majd utána mesélt az I világháborúról, mindenre számítottamm csak erre nem! Egyébként utána köv. két nap meg nem voltam , dolgoztam , ja és kaptuk egy rossz hírt is , hogy a legjobb fej tanárunkat azaz az angol tanárt lecserélték nekünk, na úgy hogy képzelhetitek, már az első nap borzasztó volt , milyen lesz a többi?
Igen van,bár elég drága..e fél évre 40ezer:(
Szeptemberig van szerződésem,aztán irány a suli,mellette nézek valamit,ha találok....Jár diákigazolvány és családi is.És csak 2 év..remélem összejön:)
ha valakit érdekelnének a könyveim :
Na mi újság, mindenki bulizik?
Mi tegnap voltunk osztálykiránduláson, nagyon jó volt! Ti szerveztetek valamit?