Esküvőre, kis fekete ruhához, milyen szinü cipő és kiegészitők illenének (a feketén kivül)? (beszélgetés)
A hétköznapi protokoll szerint nem illik esküvőre feketében menni, de ezt ma már annyira nem tartják be az emberek, mint ahogy azt sem, hogy színházba, operába illik elegánsan megjelenni.
Mindenkinek magának kell eldöntenie, mennyire érzi sajátjának az ilyen szabályokat.
Feketéhez majdnem mindent felvennék, kivéve más sötét színeket.
krémszínű
ne vegyél fel fekete ruhát. :D
Annyi mindentől függ a kiegészítő választás. Polgári vagy templomi esküvő, lagzi lesz -e?
Nem értek egyet azzal, hogy feketét ne vehetne fel. Klassz kiegészítőkkel - mint itt többen írták -igencsak fel lehet dobni egy "kis feketét". Az esküvőre egy szolid színű kendő (nem tudom milyen színű a hajad, stb. sok mindentől függ) nagyon jó kiegészítő harmonizáló ékszerekkel. Ha buli van utána akkor pedig be lehet vadulni az extrém kiegészítőkkel :-)
Csak ne öltözd túl a menyasszonyt :-D :-D
Bs. Ha lány vagy akkor ne vegyél fel feketet. Az olyan gyászos. szerintem. De ha felveszed. akkor csak a fekete fiegészítő jó, de el tudok képzelni a hajadbak pl egy világos piros csatot vagy fülbevalót.
de ha a feketére egy világos mellényt vagy kosztümfelsőt felveszel, az elveszi a fekete gyászosságát. Ilyen szempontból a vikágos szinek pl. a drapp, tört fehér, pasztel piros is jók...
Én is erre gondoltam.
Jó lett volna ezt hamarabb tudnom, mert nemrég egy piros felsőben jelentem meg egy esküvőn. :)
Egyébként ezt én is egy hete tudtam meg :DDDDD
Azért nem, mert a menyecskeruha is piros.
A fehéret és a feketét tudtam.
De pirosat miért is nem?:P
feketéhez bármi megy.
Én sárgát vennék vagy rózsaszínt.
Szia :-)
Ha már muszály esküvőre fekete ruhát felvenned akkor vagy minden kiegészítődnek azonos színünek kell lennie, vagy a cipőd a ruha színével egyezzen meg a lánc+fülbevaló+hajdísz+stb. harmonizáljanak egymással!
További ajánlott fórumok:
- Ruhák, kiegészítők
- Júliustól a köztisztviselők már nem kapnak jövedelem kiegészítést?
- Milyen ruhát illik felvenni? Kiegészítők?
- Segítsetek légyszi!Most mondta a védőnő, h kevés a vasam(29. hét).Mit ajánlotok kiegészítő vaskészítményt(nem a táplálkozást)?
- Rózsaszín ruhához, milyen kiegészítőket választanátok?
- Milyen frizura ill. kiegészítők illenek ehhez a menyasszonyi ruhához?