Esküvőre ajándék tippek (beszélgetés)
de mondom én esküvői albumra vágynék mert mi nem kaptunk, igaz meg veszi a pár magának, de ez egy olayn amire tuti más nem gondol:) és nagyon szépek vannak, nem lehet csúnyát választani:)
sok sikert!:)
Őszintén? Én mindenkinek közzé tettem hogy mik a szívünk vágya, és így mindenki pár nap után vissza szólt nekem hogy mit vesz és nem volt gond...
Ahogy írod gondolom akkor külön háztartása van, vagyis kezdő háztartási gépekre nem lesz szüksége...
Ilyenkor egy kedves esküvői album vagy valami ami a hobbija (pl ha szeret kreatívkodni otthon akkor olyan...) kell, igaz ilyenkor a párjával közös használati dolgot illik, de ha az ember nincs közelebbi kapcsolatban a másik féllel akkor nehéz és nem sértő bármit kap az ifjú pár...
mi kaptunk egy akkor jelentéktelennek tünő könyvet a jó házasságról idézetek...nem örültem neki belül de azóta elolvasgattam és nagyon tetszik:) pl lehet könyvet is...
Örülök, hogy segíthettem!
Én becsomagolnám!
De mi a legtöbb ajándékot tasakban kapjuk, természetesen így is nagyon örülünk neki, sőt...
De az ajándékbontogatást imádom:)
Ha azt adnék: most belegondoltam, milyen nagy csalódás lenne neki, hogy átadok egy borítékot. ÉS mikor kibontják, látják, hogy pénz helyett, csak egy üdvözlőkártya van benne. Mekkora!?... :D
Láttam többen írták, hogy pénzt adjunk. Azt azért nem szeretnék, mert hát 3 gyerek mellet nekünk sincs sok, főleg most, mikor lakás vásárlásra adtuk a fejünket. És még azértsem adnék azt, mert a lagzin nem leszünk ott.
ez milyen jó!
ötlet elmentve, ha valakinek lenne a közelünkbe!
Köszi
M.
nem, ötezer még belefér.
Nekem eszembe jutott egy aranyos kis cucc, aminek én személy szerint örülnék. És nem drága.
itt a link
nászutas pólónak hívják. Nem tudom, hogy ők mennek-e a lagzi után valahová?
tényleg, az ajándékutalvány is nagyon hasznos ötlet.
Azt viszont a fórumot kiíró még nem írta meg, ő kb. mennyit szánna ajándékra. Hiszen minden az ő pénztárcájától függ, ráadásul mivel nem megy a lagzira, csak a szertartásra, nem is kell igazán túlzásba vinni az ajándékozást.
Ha ismered őket, akkor nézz szét, mi hiányzik.
Esküvő előtt 2 listát szoktak írni a fiatalok:
1. Ez már van: ...
2. Ezt szeretnénk ha lenne: ...
Ezt a dolgot egy közeli rokon szokta kézben tartani, s nagy titkosan egyeztetni, szervezni. Így aztán nem fordul elő, hogy valaki 6 db vasalót és 8 db vázát kapjon ajándékba.
( Bár én így is 12 db különböző méretű vázát kaptam...)
Szia!
Lehetne adni pl, egy esküvői fényképalbumot, valamint ajándékutalványt, hogy azt vegyék meg, ami esetleg hiányzik a háztartásukból.
Vagy ha annyira ismered őket, akkor te is tudod, és megveheted azt a dolgot.
Esetleg a kedves festmény/kép a falra.
Fényképtartó.
Vázát, étkészletet természetesen nem ajánlok, mert különháztartásban biztos van!:)
De egy fotóalbum, egy fényképtartó pont így esküvő után jól jöhet.
Manon
végül is lehet, hogy igazad van.
Bár én nem sértődnék meg, ha ilyesmit kapnék, de az emberek különbözőek.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek, ha csak esküvőre vagyunk hivatalosak, lakodalomba nem, akkor mit lehetne venni ajándékba?
- Esküvőre vagyunk hivatalosak és pénzt szeretnénk ajándékba adni, tudtok valami ötletes megoldást?
- Gyors-pocakos esküvőre (1-2000 Ft) ajándékötlet?
- Esküvőre vagyok hivatalos, a lagziba nem. Ajándék ötleteket szeretnék! Amit nem mindennap használnak, de én jutok róla eszükbe
- Ajándék esküvőre?
- Esküvőre megyünk, a pár semmit nem kér senkitől ajándékba. Mivel lephetnénk meg őket, ami afféle "hoztam is ajándékot, meg nem is"?