Esküvői készülődés! Miből mennyit kell számolni 65 főre? (beszélgetés)
Ha rendelni szeretnél itt sok mindent találsz, köztük asztal szoknyát is:)
bolthely pont hu/dekoraciosanyag/
pontot javítsd ki .-ra, mert másképp nem engedi belinkelni:)
Vlaki nem tud segiteni asztalszoknya ügybe?
hát én is gondoltam 12 gyerek lesz!
szín húsból szoktak 30 dkg/fő,a csontosból 45 dkg/fő+ köret+savanyú...
Bocs, húsra gondoltam:D Ez a norma van megadva a konyhákon is, hogy 1 felnőtt emberre 30 dkg hús jut.
30 deka kaja összesen?
Ezt nem értem. Hús, köret, leves, süti vagy hogy?
Az sem mindegy, mennyi lesz a felnőtt és a gyerek.
Levesből általában 3 dl-t lehet számítani fejenként.
Azért gondolom szoktatok főzni. Át kell gondolni, hogy kb. 4 főre mennyi fogy, és azt megszorozni a létszámmal.
az biztos sok üditö kell meg alkohol.
lesz leves, 2 fajta pörkölt,sült husik, saláták,...izal sör ,pálinka, wiski, nöi ital,üditö,bor..
Igen, 30 dkg-ot mindenképp kell 1 emberre számolni. És tényleg nem mind1, ki mennyire szereti az alkoholokat. Mert ugye abból is mindenki más fajtát szeret, mindegyikből 1 üveg akkor. Üdítőkből szintén kellenek, ásványvizek is 2 féle. Főleg, ha nyár közepén lesz, biztosan sok ital fog fogyni.
06.23.. mi 1 disznot vágunk,1 birkát ,8tyuk levesnek csirke comb lesz de még nem tudom hány kilot vegyünk ,20 adag sütemény ,8 torta csak az italokat nem tudom))
Ne haragudj, de ez azért kevés információ. Sok minden függ attól, milyen menüt szeretnétek, milyen italt (bor, sör, üdítő). Ha vidéken csináljátok, ott szoktak vinni a meghívottak süteményt. Több információ kellene.
esküvön 65 leszünk és miböl menyit kell venni
mi 50 emberre kell készüljünk:))
a lakodalmi menühöz 30 dkg/fö mennyiséget lehet számolni a szín húsból,a csontosból pl csirke comb,szárny,abból 40 dkgot lehet számolni...mi akarunk "trükközni"..lehet növelni a mennyiséget pl egy kis töltelékkel..már is laktatóbb és finomabb is lehet a hús szelet..salátákat tervezünk..ilyenek..muszáj spórolni anélkül,hogy a vendég ezt észre venné:))
mikor lesz a nagy nap???
Hát de konkrétan mondd el, miben kell segíteni? Ha nem írod le, senki nem tudja miről van szó.
azt hittem van valaki fent akik enyien voltak!!
Szerintem kérdezz meg egy vendéglőst.Talán ő jobban tudja miből mennyi kell 65 főre.
Konkrétan mire gondoltál? miben kell segíteni?
Hol lesz az esküvő? Ti fogjátok megoldani az ellátást?
szia de nem tudsz segiteni)))
valaki segitene mibölmenyi kell 65 személynek!!
További ajánlott fórumok: