Boldog húsvéti készülődést! :) (beszélgetős fórum)
:)
Jó messze vagy🤔
Komárom az otthonom!
Ma este eszembe is jutottál, mert vettem 30 tojást! :D
Én szeretnék még 15-öt....hétvégén meglesz a kifutó nekik,örülök hogy ilyen ügyik.
Nem tudom merre laksz,szívesen adnék ajiba tojást Húsvétra😘
Jól teszed!
Nekem semmi használható madara nincs! 😭😂
Nem semmi!
Múlthónapban vettem 60-at a fele még meg van! 😂
Na hogy álltok?
Nekem a 3-400 tojásból 130 meg van😂😂😂
Nálunk csak én eszem a tormát,igy csak egy kis üvegeset veszek az elég.
Nade a majonézes tormát azt eszi mindegyik😁
Gondolom Bacher Iván is megcsinálta sk azt a csodaszert, melynek receptje minden ősz végén kering a neten: reszelt friss torma, méz, citrom. Sírtam. 😁
Sonkához a bolti tejszínest szeretjük.
Esküvő és baba megszületése előtt babonából nem gratulálok.
Majd szólj légyszi, hogy mi lett, fiú, avagy kislány???
Nálunk is így lesz, hogy egyébként meg ugyan olyan.. jó kaja, süti mindig van itthon...
Na és Húsvétig még születni fog egy unokám, lesz addig két szülinap és két névnap, és úgy tűnik, hogy 🙏🙏🙏 nem ágyban fogom tölteni az időt. 😅
Ennyi bőven elég :)
Ugye itt évfordulo is lesz...ugy fest lesz,tehát azt a különlegességet megcsinálom.
Mi sem tartjuk meg.
Sütni ünnep nélkül is szoktam, csomagot a gyereknek úgy állítom össze hogy legyen bőven figura csoki, mert abból csokidarabos muffint csinálok évek óta.
Egyébként ugyan olyan mint egy hétvége.
No szóval..mi nem husvétolunk .a fiuk csak mamát locsolják meg,én nem birom a bűzfelhőt.
Kaja van,a gyerekeknek csinálok csomit,meg csokitojásokat dugok el itt ott,ök megkeresik😊
Amugy is idén már várom a husvéti nyuszit. .2 okból ..férjem igazából most lesz itthon elöször,másik meg... az összes szaloncukor elfogyott😂