Esküvő babásan (beszélgetés)
Sziasztok!
Aktív még itt valaki? :)
Kedves házasulandok!!
Írjátok meg hogy ti hogy képzelitek a nagyon napot! :)
Igen voltam.
16mm a kis Szotyi! :)
Ez lett a beceneve...
Kerestünk a szotyis zacskoban egy 16mm-est és lerakták emlékbe hogy ekkora volt a legelső ultraghangkor!! :)
Biztos lesz időpont és akkor, amikor ti kéritek.
Nagyon kevés az esküvő, a november-devember pedig nem igazán az esküvői szezon.
Voltál orvosnál?
Hát nekünk 70-80fős lenne kb...
November december lenne attól függ h mikor van időpont az anyakönyvvezetőnél...
Tegnap voltunk pár helyez megnézni meg érdeklődni h mennyi stb...úgy tűnik lehet találtunk egy jó kis helyet ami viszonylag olcsó is és szép is.
A gyűrűket is kineztuk megerdeklodtuk.
A megrendelésre vár.
Összességében a legfontosabb, hogy döntsétek el, hogy mikor szeretnétek megtartani az esküvőt. Ha ez megvan, kérjetek időpontot az anyakönyvvezetőhöz (legalábbis nálunk kellett), vigyétek a személyit, lakcímkártyát, anyakönyvi kivonatot. Ott választhattok is esküvő időpontot. Ha ez megvan, mehet a szervezgetés.
Mi egy étteremben tartjuk, 40 fő, csak család és rokonok. 4 és fél hónapos leszek, ami szerintem épp ideális.
Egyébként nekünk is így volt az esküvő, jó nagy hassal, csak nálunk szűk családdal. Következő szerdán meg kórház toxémia a miatt szülésig. Jó kis nászút:)))
Viszont mi viszketést kaptunk még a gondolatától is a nagy lakodalomnak, szóval ezzel a huszárvágással megúsztuk.
Mi is most tervezzük,nov.környékére.
7hetes múltam
Születési anyakönyvi kivonat??
Azt se tudom h hol van!! :(
Köszi! :)
Viszont arra is kíváncsi vagyok hogy van e valaki most jelenleg hasonló helyzetben?
"Fontos változás az eddigiekhez képest, hogy 2014. július 1-jétől a házasságkötés időpontját az anyakönyvvezető kizárólag a bejelentéstől számított 60 nap utáni időpontra tűzheti ki. Ennek oka, hogy 2014. július első napjától a jelenlegi négyféle anyakönyvet egyetlen elektronikus adatbázisban kezelik. Ezáltal szükségtelenné válik a házassági anyakönyvi kivonat aláírása, de hogy megmaradjon az aláírás ünnepélyes szertartása, bevezetik a házasságkötési lapot.
A 60 nap várakozási idő alól csakis nagyon indokolt esetben adhat felmentést a jegyző (pl: a menyasszony terhessége)"
Ballagjatok be az anyakönyvvezetőhöz és kérdezzétek meg:-)
De akkor változott a jogszabály és 60 nap.
Szóval ha ma bemész, akkor mától számított 60 napon lehet legkorábban az esküvőtök.
Na eltértem a targytol...!
Esküvő és azzal kapcsolatos dolgok!
Mondtatok h mennyi a várakozási idő...de sokan sokféleképpen...
Mennyi akkor most az a várakozási idő az anyakönyvvezetonel?
Huhuuaz én sogornom most hetvegen buszkelkedett az unoka tesoiknak h neki lesz leghamarabb eskuvoje...mondom nem mondok már semmit! :)
nem tudják meg a párom családja...
A sogornom egy kis pénz éhes dög...2 éve vannak együtt a volegenyevel...elmondta h nem szereti...nem akár esküvőt se..se gyereket...nem tudja h miért.mondott igent neki...
Hát én tudom...a 30e ftos taskaert a 10e ftos cipoert. A ruhakert...meg mert van a sracnak kocsija...az elozonek nem volt...
Na és nekünk meg idén meglesz az esküvő... :)
nem verseny de kicsit vicces lesz! :)