2014 Esküvő (beszélgetés)
Sziasztok fórumosok!
Szeretném erre az évre felajánlani szolgálataimat, miszerint esküvői fotókat készítenék szinte ingyen további tapasztalatszerzésnek.
Már lehetne új nevet adni a fórumnak Esküvő 2015
Fiamék esküvője júliusban lesz, a meghívók készek,(kémcsöves, mi csináltuk) a dekoráció fejben megvan. Igyekszünk sok mindent magunk csinálni, a dszítéstől a köszönőajándékig szinte mindent.
Jó lenne, ha írnának olyanok akiknek ebben az évben lesz az esküvőjük, hátha tudnánk tippeket adni egymásnak!
Holnaphoz 2 hét és férjhez megyek!!!!
Már minden el van intézve(remélem),a férjem ingje még nem jött meg. Esetleg abban kérhetném a segítségeteket (Ha valaki még olvassa),h írjatok olyanokat amiket ebben az időszakban még el kell végezni,hátha valamit elfelejtettem.
Sziasztok!
Ha homokceremóniához fa-keretre van szükségetek keressetek bízalommal!
Bármilyen szín és méret megoldható!
Üdv.
Kedves Gyöngyi!
Láttam, hogy helyszínt kerestek, javaslatom pedig akad. :)
Bár nincs Pest közelében, de valamiért mégis több Pestről érkező pár is tartotta ott az esküvőjét. Egyiken én is részt vettem, innen az info. Azt mondták a barátaim, hogy azért vitték az esküvőt ide, mert még szállással is olcsóbban jöttek ki mint Pesten bárhol. A kaja brutál jó volt és természetesen fergeteges bulit csaptunk. Villány közelében van a hely: romantikus, csendes ugyanakkor full extrákkal felszerelt rendezvényhelyszín. Ha másért nem, érdeklődésből kukkants rájuk, vagy kérj ajánlatot (érdemes) www.mokos.hu
sok sikert!
Remélem jobb már a helyzet!
Esküvői dj-nk már van. Bevált már jól ismerjük máshonnan.
Sziasztok!
Csatlakoznek erre a rövid időre.
Jövőre terveztük az esküvőt vagy jövő utánra(május) de valaki hamarabbra hozta a dolgokat :)
Ma vagyunk 9 hetesek.
Egy héttel ez előtt voltunk uh-n akkor 16mm volt és mindent rendben találtak! :)
gőzerővel folyik a lagzi szervezése...egy fátyol az ami még hiányzik.
December 6.-án lesz 17-órától! :)
A helyszín kaja lebeszelve fotós, ruha megvan.
Ma megyek a tortas nenihez meg a videoshoz...
Sziasztok!Tanácsot szeretnék!
Akkor mi a tehendő ha íram egy cukrászdának,aki olyan tortát csinál amilyet szeretnék,igényesen,és jó árban dolgoznak,viszont nem válszolnak már 4. napja? lépjek tovább,vagy várjak még,esetleg írjak rájuk mégegyszer?Az idő szorít mivel,szűk 2,5 hónap van az esküvőmig.
Kedves genlips!
Nálunk úgy szokott lenni,h az esküvő napját/éjszakáját a pár fizeti,néha szoktak még reggelit is fizetni nekik,ez anyagiaktól függ.Ha még akarnak maradni akkor az már a vendégek pénztárcáját terheli.Esküvőtől (anyagiaktól)Ez most nálunk is téma egyébként nekünk is van pár vidéki rokon,akit szeretnénk látni a lagzinkon.Nehéz kérdés ez,egyfelől a vendégektől nem lehet elvárni,h állják az utazásukat,a szállásukat,meg még nászajándékot is.Elég anyagi megterhelés ez mindenkinek.Másrészt mi is( ill.én is nagyon figyelek arra,h mi mennyibe kerül,és nem mindegy nekem sem,h több 10.000 ft-ot még plusszban ki kell-e adni,vagy sem.Nem azért mert sajnálom rá a pénzt,hanem mert egyszerűen már nem tudjuk kiszorítani.Ha valakinek van valami jó ötlete ezügyben szóljon :)
Lenne egy kérdésem, nekem lesz 15-20 fő vendég, aki külföldről fog utazni az esküvőre. Ki szokta fedezni a költségeket? A pár vagy a vendég?
És a szállást messziről utazóknak az esküvő estéjén?
További ajánlott fórumok:
- 2007-ben esküvő
- Kis esküvő szervezés, gyorsan, olcsón, Templomi szertartás pro és kontra..
- Miért változik meg a Nő esküvő után?
- Lefújta az esküvőt, mert meghíztam
- Ez a ruha nem túl rövid esküvőre?
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal