Eskövői tapasztalatok megosztása!! (beszélgetés)
Tüllből milyen díszeket lehet csinálni? Mert mi csak a masniig jutottunk el!!!
Néztem a neten, de nem igazán találtam semmit!!
Tudom a google a barátom!!
Örülök ,hogy mindenki ilyen kis kratív!!!
Az esküvői ruha nagyon drága, nézwlődtem a neten lehet rendelni Kínából és szépek, de próba nélkül nem merem megvenni!!!
Szerintem a menyecske ruhát varratni fogom, a meghívót ismerős csinálj, az ültetőkártyákat mi,a terem díszítést is.
Pl. nagyon magas a terem belmagassága és nehézkes lesz díszíteni.
Ti milyen diszeket használtatok? Vannak képek,amiket megmutatnátok csokorról, diszről...?
A ruhámon rengeteget spóroltam. Saját magamnak terveztem meg, vettem meg a hozzávalókat, és varrónő csinálta meg. A menyecske ruhát is.A rövid italokat, és pezsgót mi vittük. Zenészek helyett Dj-k volt. Fotóst csak a ceremóniára, és a profi képek készítésére hívtunk. A többi kép ismerősök álltal készült az este folyamán.
Meghívót is mi terveztük, szerkesztettük, és egy ismerősünk nyomtatta ki.
Huh, ha eszembe jut még valami, megírom. De nyugodtan kérdezhetsz is.
Ne kérdezd :) Azóta el is váltam, de az esküvő felejthetetlenül jól sikerült. A vendégek szerint is...
Akkor még annyit, amit magunk csináltunk és rengeteget spóroltunk vele:
- virágdíszek (kocsira, esküvő helyszínére, "étterembe"), kivéve a menyasszonyi csokrom. Senki meg nem mondta volna, hogy nem profi készítette, de ez nem az én érdemem, hanem a nálam kreatívabb családtagoké
- az ételek egy részét és minden innivalót mi vihettünk (persze nem az utcáról tévedtünk be, gondolom a legtöbb helyen nem engedik)
- teremdekoráció
... ha eszembe jut még valami megírom!
Értem!!!
Nálunk nem lesz scédasztalos megoldás, de köszönöm a hozzászólásodat!!
Megkérdezhetem, hogy nektek mikor volt?
Szisztok!
Szeptemberben lesz az esküvőnk, mi igyekszünk mindet magunk megcsinálni! Szivesen fogadnék minden információt, hogy mit hol érdemes venn, mire figyeljünk oda, ültetés....
Szép napot!!!
További ajánlott fórumok:
- Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!)
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása