Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása (beszélgetés)
Nem szájat tetoválnak, hanem ajkat...
Bocs...
Feltett minden elégedett képet!
És az elégetleneket???
Nekem szemhéjtetoválásom van, de őszintén szólva majdnem betojtam közben. Pedig kaptam zsibbasztó krémet.
Viszont jól sikerült, és tartós.
én is gondolkodom rajta,nekem sokat fakult a szám ,azért.
nem szabad félni tőle,nem fáj annyira, mert frankón elérzéstelenítik,több ismerősőm is csináltatott.Van közöttük olyan ,akinek a fájdalomküszöbe a béka s*gge alatt van,szóval ha ő kibírta ,te is ki fogod ;)
adnak rá krémet,ami segíti a mielőbbi gyógyulást,bár van olyan tetováló aki arra esküszik,hogy semmivel ne kend,A lényeg,hogy a vart szedegetni ,tépkedni tilos,mert sérülést okozol és kiszeded a festéket.
utóápolásra-hacsak mást nem javasolnak- ajánlom neked ezt:
csodás! én tetoválás "gyógyításra",utóápolásra használtam,gyorsabban gyógyult,mint bármi mással,az inkness hatékonyságán is túltett!! sok sikert,írj majd ,hogy sikerült :)
Nem fájdalmas, mivel elzsibbasztják egy krémmel. A gyógyulás sem vészes. Nekem van szemöldök és szemhéj tetoválásom. Nővéremnek, szemöldök, szemhéj és száj. Azt mondta nem fájt a száj.
Érdemes kipihenten menni, mert azért megterhelő, fárasztó, mert idegeskedsz. Legalább is én elfáradtam mire kész lett.
Sziasztok!
Szeretnèk ajaktetovàlást. Nagyon természetes a vágyam, kis asszimetria van az ajkamon és ezt korrigálnám, de nagyon félek hogy nagyon fáj majd és hosszú lesz a gyógyulási idő? Írjatok kinek mi a véleménye , tapasztalata?!
További ajánlott fórumok:
- Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!)
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása