Esemény utáni tablettát tényleg csak ott írnak fel, ahol laksz? (tudásbázis)
Hu!
Akkor az jó!
Erről még nem hallottam!
..már akartam mondani, h bemegyek neked vhova és elviszem...de akkor holnap még időben vagy!
Nincs!
Egyébként most hívtam a nődokimat, aki azt mondta, hogy tegnap azért nem kaptam gyógyszert, mert sajnos megszűntek a sűrgősségi ügyeletes ambulanciák.
Pont ezért, mert már létezik 5 napos sűrgősségi fogamzásgátlás.
Most hívtam fel 2 gyógyszertárat is, és miután kérdeztem, hogy adnak-e recept nélkül azt mondták, hogy doki.
Pedig már azt is mondtam, hogy ma adják ki, holnap meg beadom a receptet..
Hívd fel, de azt hiszem itt van nőgygyászati ügyelet!
Nyírő Gyula Kórház
1135 Budapest, Lehel u. 59.
Telefonszám: 451-2600
Ha nincs kérd, h agyjanak szzámot végső esetben!
A 4 hozzászólást elolvastad?
LEHET GYÓGYSZERTÁRBAN IS VENNI RECEPT NÉLKÜL IS!!!!
Most már mindegy. Este hazautaztam. Holnap meg megyek a szakrendelésre.
Jobban nem tudok.
sziasztok!
Szerintem sem hajthatnak el!
Én is vidéken lakom és voltam pesten orvosnál és nem vagyok bejelentve oda!ne hagyd magad!csak szerintem nem akarnak ilyet felírni!
Tegnap oda mentünk. A doki meg jól kiröhögött, hogy itt izgulok.!
Szerinte van 5 napom, hogy bevegyem, este 7-kor nem volt szándékában velem foglalkozni.
Össze is vesztem vele.
Tegnap történt egy kis galiba, így szerettem volna sűrgősséggi fog. gátlót íratni.
Elmentem két ambulanciára is Pesten, de elhajtottak, hogy én vidéki vagyok, meg mindek rohantam oda, úgyis van már 5 napos tabletta is, és majd sétáljak el hétfőn egy szakrendelésre, ott ahol lakom.
Én ezt nem értem. Ok. nem vagyok Pesten bejelentve, de ott lakom, amúgy meg 150km-ra lakom vidéken.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg igaz, hogy ha a gyereknek megfázás ideje alatt is adjuk tovább a multivitamin tablettát, hogy csak a bacikat erősítjük vele?
- Kefalgin tablettából tényleg 2 tablettát kell bevenni, hogy hatékony legyen?
- Esemény utáni tablettát mikor váltsam ki?
- Mi történik, ha rövid időn belül kell kétszer is eseményutáni tablettát bevennem?