Escapelle tabletta bevétele után két héttel korábban megjött a menzeszem.Mennyi az esélye, hogy a vérzés ellenére terhes vagyok? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Én is ezt az Escapelle tabláttát vettem be egy hétfői napon, a vérzésem vasárnap kezdődött ugyan azon a héten...
De nekem a nőgyógyász azt mondta ciklusközbeni vérzés előfordulhat, és hogy a menstruációmnak normál időbe meg kellene jönni!
Tud valaki arról valamit mondani, hogy ez a vérzés meddig kellene hogy tartson? Nekem rendes menstruáció erősségű, gondolom ez nem baj...
Jelenleg németországban vagyok, még nőgyógyászhoz se tudok elmenni...fontos lenne a válaszotok, tanácsotok...de ahogy olvasom terhes szerintem nem vagyok, ha van vérzésem...
Ha valaki hasonló cipőben járt ossza meg!
köszi
Sziasztok!
Feldobnám újra a témát, mert nagyon szükségem lenne tapasztalatokra! Sajnos nekem is szükségem volt escapelle tablettára. Bevétele után már másnap elkezdett fájni a hasam, ami azóta csak ritkán múlik. Most, a bevétel utáni negyedik napon tartok és iszonyatosan émelygek és mellérzékenység is jelentkezik! Vajon ezek a mellékhatások vagy már a terhesség első jelei?Nagyon izgulok, bár tudom, hogy mindenkinél máshogy zajlanak a folyamatok, de jó lenne ha valaki írna, hogy neki is voltak ilyen tünetei és nem lett terhes!Köszönöm!
A tabletta a magas hormontartalma miatt okozhat rendkívüli időben jelentkező vérzéseket.
Mivel a vérzés annak a jele, hogy levált a méhnyálkahártyád, szinte 100 % hogy nem maradtál terhes.
További ajánlott fórumok:
- Escapelle tablettával esemény utáni fogamzásgátlás után nem jön meg a vérzésem. Meddig várhatok, mi történhet?
- Mennyire hatékony az Escapelle tabletta? Lehetek terhes? Segítsetek kérlek!!
- Nem rég vettem be egy Escapelle tablettát és most megint baleset történt, be lehet venni? Mit lehet tenni?
- Esemény utáni tabletta - escapelle, szedte már valaki?
- Escapelle esemény utáni tabletta mellett hány százalék esély van a terhességre?
- Meddig tarthatnak az Escapelle tabletta mellékhatásai? Később előjöhetnek? Késhet tőle a menzeszem?