Escapelle esemény utáni tabi (beszélgetés)
Jaaaa!:))))
Az jó kis nőci!:)
Azt még nem próbáltam.
Hmmmm....
Lehet, kipróbálom.
Bár még nem vagyok ráncos-os.:)
Reklám: srác bemutatja anyukának a barátnőjét,ő meg rácsodálkozik;-hány évesen szült anyukád..12?-
Olyan jól néz ki az anya.
Na,neki bejött a Nívea ránctalanító,nekem nem. D
Mármint mit?
Nekem egy volt munkatársamnak így lett gyereke.:)
sok baba meg nincs anélkül sem...érdekes nagyon.
DE szerintem a tabis babák többségének az anyukája valamit nem tartott be.
:D
Abba nem hal bele?
:D Az komoly lenne. A végén hamarabb kapna trombózist, vagy agyvérzést vagy valamelyik más mellékhatását.
Amilyen drágák ezek, meg amilyen nehezen írják ki. Remélem nem szerzett be belőle vagy 10 szemet, hogy majd utólagosan visszamenőleg semmisé teszi a terhesség lehetőségeit. :D :D :D
Egyszeri baleset útján történtre van tervezve.
Javaslom inkább az ESEMÉNY ELŐTTI tablettákat, eszközöket. Mert azok sokkal megbízhatóbbak és kevesebb a hormon tartalmuk.
A több aktus, több idő különbség, különböző időben érnek a méhen belülre a spermiumok, nem várható el, hogy esemény után biztonsággal több hétre, napra visszamenőleg majd véd. Nem tuti, több mindentől függ.
Szia! Teljesen mindegy, hogy hány aktus volt, mert a tabletta meggátolja a megtermékenyített pete méhfalba történő beágyazódását. Már ha van megtermékenyített pete.
Normális esetben az egyik oldali petefészekből kikerülő pete az ovulációt követően kerül megtermékenyítésre, a feljutó spermiumok által. A megtermékenyült pete ezután levándorol a méhbe, ahol beágyazódik a méhfalba. Na ezt akadályozza meg a tabletta.