Érzések, érzelmek, fájdalom (beszélgetős fórum)
"Hidd el, amint van más, a régi már nem kell."
a fogyasztói társadalom mottója. nagyon buta hozzáállás. ne legyen mindig más, mindig jó, próbáljuk az elromlott dolgainkat rendbe tenni, de időnként valóban lépni kell.
Lehet olyat mondanék neked, hogy magam is megbánom...
Én ezen most nevetni fogok, nem baj?
🤣🤣🤣🤣🤣...
Akkor mi itt a kérdés. Ne kínlódjatok egymással és húzzátok az időt. Keressetek más párt, akivel öszeilletek. Hidd el, amint van más, a régi már nem kell.
40-esek vagyunk. Nem illünk össze, erre már rég rájöttünk mi is.
Persze hogy zavaros. Nem illetek össze, a szex is trágya mégis foggal körömmel harcoltok a semmiért.
Ez érthetetlen.
Még1x megkérdezem:hány éves vagy?
Rendben. Nyilván mindenki számára zavaros az egész dolog. Lehet én vagyok a teljesen hülye, pedig próbáltam érhetően fogalmazni.
Nem tartozik ránk, de mégis lényeges a kapcsolatotok szempontjából. Azt írzad, hogy számodra nem kielégítő a randi, ez továbbgondolva azt jelenti, hogy barátod nem tud rád hangolódni? Nem kell választ adnod, csak tőle kipuhatolni, hogy vannak-e ilyen problémái. Ha nincs, akkor sajnos te gondolsz többet a kapcsolatba, mint ő.
Azt már értelmezni sem tudom...
De lehet hogy kezd elmenni az agyam. 🤣
No, nekem is van egy sejtésem erről a történetről. Lehet, hogy sokat láttam már és nem most jöttem le a falvédőről.:)
Nem értem. Ha szereted és ő is téged, akkor mi az, ami megoldhatatlan? Más magányos lélek erre vágyik, hogy legyen egy párja, akivel szeretik egymást, mindennap hiányoznak egymásnak. Ha nem tökéletes a szex, mit tudnál te javítani? Nem sikerült 2 év alatt közös időtöltést találni?
És az utána következő mondat?
"A találkozás célja, hogy lássuk egymást végre."
😃. Úgy értem, ha épp nem alkotunk egy párt, akkor nem is szexelünk.
Csókolóztok, és beszélgettek valamiről, ami az egyikőtöket nem érdekli?
Ezen a mondaton akadtam meg én is. 🤣
"Mikor épp nem vagyunk együtt, akkor nem szexelünk."
Furcsa is lenne. Bár van távszex is. De próbáljátok meg, hátha az működik.
Ez pontosan így van. Már akkor egymásba habarodtunk, hogy bármi fizikai kontakt lett volna köztünk.
Nem pont a szex az, amit csinálunk. Mikor épp nem vagyunk együtt, akkor nem szexelünk. A találkozás célja, hogy lássuk egymást végre.
Amit a szerelmesek szoktak általában.
Talán érdemes lenne kísérletezgetni, hátha jó lesz egyszer.
De miért erőltetik akkor a klasszik párkapcsolatot? Legyenek jóbarátok aztán ennyi.
És ez két éve tart? Együtt éltek? Ha nem, akkor milyen időközönként találkoztok? Van más célja is a találkozásoknak, mint a szex?
Beszélgetnek. Közös téma van. Ezzel semmi gond, pontosan haver, barát kategória.
Komolyra fordítva a szót. Valószínűleg egymásba habarodtak még kantaktus előtt, ezért nehéz a szakítás.
Érdeklődési körötök, stílusotok nem egyezik, és a szex sem jó. Érdekes.
És amikor már annyira nem bírjátok egymás nélkül, és keresitek egymást, akkor mégis mit csináltok?
Nem azt mondtam, hogy tudom, hanem azt hogy sejtem. De egyáltalán nem az a célom, hogy keressem. Jelenleg erősnek érzem magam, hogy ne keressem, de félek, hogy előbb utóbb megtörik egyikünk.
Az, hogy a szex olyan, amilyen, mondkettőtöket hiányérzettel tölti el? Azzal ne törődj, hogy milyennek kellene lennie. Ami nektek jó, az jó.
Nem tudunk elszakadni egymástól, talán azért? Ez nem csak egyoldalú, mindketten gyengék vagyunk az elengedéshez. A szex inkább nekem nem jó, ha megalkuvó lennék, akkor jó lenne... Hetero pár vagyunk, én vagyok a nő. Közös témánk van, de közös érdeklődési körünk kevésbé.
További ajánlott fórumok: