Értékesítői állásra jelentkeztem és a tapasztalataimról kellene beszélnem, hogyan kezdjek neki? (tudásbázis)
ha már elkönyvelt tény, hogy összejött, akkor is légyszí írni!
legyen szerencséd!
Oké! Ha összejön, és menni fog,mert menni kell muszáj 2 gyerek az egyik 7 éves a másik 20 éves, szóval kell a léééééé. Majd nyomom a dumát:)
Azért az jó, hogy drukkolsz!
nalátod...mégiscsak sínen vagy...ha egyszer valami beindul, akkor az menni fog, mint egy gőzhenger!
járj szerencsével!
és ne hagyd, kételyek közt hánykódva minden reggel csatakos pizsamában ébredjenek a fórumtársak...
...már nehezen bírom az izgalmakat, légyszí tájékoztatni, hogy együtt örülhessünk..! right?
Igen, az válasz volt hirdetésre...abból idézett.
Tulajdonképpen kifújt a téma, mert a kérdező már sínen van...
...legalábbis nagyon remélem.
Hamar kiderül, ha megírja, hol tart az "ügy"..
De amit betett ide, azt nem a pasas írta, az ő hírdetésére? Menjek nemi mégegyszer?
Hol láttatok olyat, amit ő írt? :)))
..ez jó...
ha szöveghűen idézted, illetve egyszerűen beemelted, akkor nincs vész...
Kérelek szépen. Nem hazudni kell, hanem ha vannak dolgok amit nem tud az ember megfogalmazni, igen is segíthet az, ha jobban utána jár 1-1 dolognak akár a google segítségével és máris könnyebb egy önálló és kerek valamit összehoznia, mint hogyha utána sem néz...
Ha pedig ekkora tapasztalatod van a CV-k irányában, akkor igen is tudhatnád, hogy manapság egy rongos CV nem állja meg a helyét, fél másodpercet sem töltenek egyes cégeknél a túlterhelt HR-en a milliónyi önéletrajz olvasgatásával.
Ha valami megfelel a kritériumnak, akkor az jöhet a több szintes kiválasztó programba.
Szóval amit írtam, azt eléggé félre értetted.
Én annak híve vagyok, ne más csinálja meg azt a munkát, amit egy cv vagy motivációs levél megírása jelent, hanem adj 1-2 támpontot, és akkor lesz irány amerre elindulhat, és majd eldönti a sok információból, mi tetszik neki és mi nem. Majd a végén egy egyedi és sajátos megfogalmazású, nem sablonszerű, hanem egyedibb írás keletkezik, amiből még a végén egy sikeres állás interjú is lehet.
Totál félreértetted amit írtam, olvasd el újra és figyelmesebben, értelmezd újra amit írtam.
Ahogy a cv-ket ezek szerint nem szoktad...
Inkább adj épkézláb segítséget az önálló alkotáshoz, tapasztalatot a fórum írónak, vagy jó tanácsot, ha már ekkora tapasztalatod van ilyen téren.
Ideztel, es nem masoltal. Nem tudom latatlanban megmondani, sajnos. Egy valasz meg nem munkaszerzodes kulonben sem, abbol bajod nem lehet.
Most viszont elhuzok aludni, majd valaki mas biztosan segit, ha tud :)
Kituno. Namarmost, ha te a ceg fonokenek eladod az ecetet es a mososzodat, na akkor jo ertekesito vagy :)))))
(Bocs, nem a temaba vag, de nem hagyhattam ki :D)
Ha hiszel a termekekben, szerintem nem lenne szabad, hogy gondot okozzon egy ML megirasa, foleg igy, hogy ok kerestek fel a te hirdetesedre. Nem is ertem a problemadat, de tenyleg :D
Szóval, adtam fel egy hirdetést, sokan jelentkeztek,de valahogy ez fogott meg...idézem
"Kedves Hirdető ! Érdekesen ,kifejezően fogalmazta meg gondolatait hirdetésében. Mit gondol kellően tudná képviselni ,mondjuk háztartási vegyi árukat amit mindennap használunk? Csomag értékesítés,nagykerek kapcsolat építés,saját elképzelések. Termékcsalád benne mosogató-öblítő-mosoporok-mosógélek -vízlágyítók stb"
Koszi, tudom, mi kell hozza, 10+ evig csinaltam, raadasul igen nagy sikerrel. Pont ezert irtam azt, amit, tovabba egyetertek azzal a korabbi hozzaszoloval, aki szerint elsosorban MAGADAT kell eladnod, masodsorban az arut. Irasban, szoban, pantomimezve, akarhogy.
Ugyhogy hajra.
"Életben hiteles vagyok, de az írás nehezebben megy!"
Akkor mondd ra diktafonra, amit szeretnel, majd azt visszahallgatva ird le. Hol itt a gond? Egy ertekesitonek kreativnak is kell lennie. Az arlista nem eleg.
Most mindentől függetlenül:
Ismerősöm is bekerült egy értékesítőcéghez, elég hamar kiderült róluk, hogy valami szélhámos fantomcég. 2 fantomcéget is működtettek, ezek a cégek egymással versenyeztek, de a másik két cég székhelye pl. nem létezett. Szóval neten nézz körül a céggel kapcsolatban, ahová be szeretnél kerülni, mert könnyen lehet, hogy szélhámosok csapdájába futsz.
illő tisztelettel szabadjon megjegyeznem, hogy nem volt negatív válasz senk részéről, inkább jóindulatú.
a szofisztika zömmel fölé megy...
még valamit: olyan nincs, hogy szóban jó vagyok, írásban nem annyira... ezt ne hangoztasd, mert azonnal mosolyogva közlik:..... köszönjük, értesítjük!
levelezés nélkül nincs értékesítés...arról nem is beszélve, ha nem megy a magyar, akkor a francia-német-angol-spanyol?
bocsánat.
nos...igen..
ezért kell kinyomtatni... az ember gyereke hátradől, kezében a kávécska, és ha nem hiányzott sokat az oskolából, akkor megdöbben a saját helyesírási hibáin(is)
a QWERTY billentyűnek ehhez semmi köze...
( "zebracsikó" igen finom jelzését nagyon ajánlom. ha igényes a "vevő", akkor nagyot lehet bukni a helyesíráson. anyanyelvünkben nincs pardon, írok egy másikat, azt tessék visszaadni)
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Mért van az, hogy a meghírdetett állásra jelentkezvén azt a választ kapom, már betelt?A hirdetés napján már betöltik az állást?
- Ha másodállásra jelentkezem, vajon mi lehet a motiváló?
- Valaki jelentkezett már a Tesco-ba állásra, és ha igen, mennyi ideig ajánlott várni a válaszukra?
- Olyan személyek jelentkezését várom ide, akik valamilyen formában kapcsolatban vannak értékesítő szövetkezettel
- Volt valaki állásra jelentkezni a Tungsram gyárba?