Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Erre mit kellene reagáljak; összeveszünk, miért gyerekeskedik? fórum

Erre mit kellene reagáljak; összeveszünk, miért gyerekeskedik? (beszélgetés)

20. 7aee3f2a07 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. ápr. 9. 06:50
Neked is ki kellett emelned, hogy Audid van, neki BMW-je. Ti vagytok az utak császárai.
19. 7aee3f2a07 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. ápr. 9. 06:49
"Neki BMW-je van, nekem Audim, és tudja, hogy nagyon bosszant, ha fikázza az Audit vagy a sofőröket, ma egy közös ismerősnél megtette, pedig nem szokott ilyet." - na, a két díszállat az utakon... Mondom ezt úgy, hogy volt Audi a családban. Mennyi álmodozó hülye felhívott, amikor meg lett hirdetve.
18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - Krisztikrisz)
2022. ápr. 8. 22:38

Végül megírtam neki, hogy számomra ez elfogadhatatlan, hagyjuk végleg békén egymást.

Próbáltam máshogy viszonyulni hozzá, de nem megy, nem tudom szeretni, főleg úgy, hogy nagyon sokszor megbántott.

17. krisztikrisz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. ápr. 6. 22:32
Audi? BMW? Szerintem csak nem törődtök egymással. Nagyon gyerekesek vagytok.
16. michelle.r (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. ápr. 6. 21:45
Ha fontos lenne, nem délután válaszolnál egy reggeli üzenetre. Nem fontos neked ez a csávó, hozd a tudomására.
15. 37e1ff8723 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. ápr. 6. 20:20
Folytasd, ha van hozzá türelmed. Megváltozni nem fog.
14. 8d00a82c06 (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
2022. ápr. 6. 20:13
Ahh, és ti valójában felnőttek vagytok?
13. survivor3 (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
2022. ápr. 6. 20:12

Személyiségzavar.

Nem tehet róla.

Hagyd inkább.

12. Ágio8405 (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
2022. ápr. 6. 20:09
Azért te is elég gyerekesen állsz a dolgokhoz már bocs….
2022. ápr. 6. 20:02

Valamiért mindig azt hitte, hogy rajta kívül még csomó férfivel beszélgetek. Ha nem rögtön kapott választ az üzeneteire, megvádolt, hogy biztos egy csomó férfivel beszélgetek. Hisztizett, durcáskodott, mint egy gyerek.

Most is összevesztünk, ő rögtön szívvel reagál egyes jó ismerőseim képére, akivel ő életében nem beszélt, csak azért, mert tudja, hogy engem bosszant, és tudomást szerzek róla.

10. libikóka (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
2022. ápr. 6. 19:38
Nehéz erre mit írni,,de az ilyen hisztihuszárt úgy faképnél hagynám mint a pinty.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Libikóka)
2022. ápr. 6. 19:29

2x letiltottam már, borzasztóan idegesítette mindkét alkalommal. Ahogy viselkedik most, megérdemli, hogy végleg töröljem és tiltsam.

Így voltam pár hónappal ezelőtt egy másik férfivel, ugyanígy hisztizett, csenddel büntetett, letiltottam, azóta sokkal nyugodtabb az életem. Míg ismerősök voltunk, a szívem mélyén vártam, hogy keressen, nem tette, helyette minden más nőt keresett. Ugyanez a helyzet most is, a lelkem mélyén várom, hogy keressen, hogy beszéljünk, de ő helyette engem bosszant. Túl sokszor megalázkodtam, és kezdeményeztem békülést.

8. 7aee3f2a07 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. ápr. 6. 19:25
" Neki BMW-je van, nekem Audim, és tudja, hogy nagyon bosszant, ha fikázza az Audit vagy a sofőröket, ma egy közös ismerősnél megtette, pedig nem szokott ilyet. " - hány évesek vagytok?
2022. ápr. 6. 19:21
Mint az oviban.. 🤦‍♀️
6. libikóka (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
2022. ápr. 6. 19:18

Ha gondolod,,nyugodtan.

Bár akkor sem látod ha nem nézed:)

5. tuskoledi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. ápr. 6. 19:13
Pont semmit. A közönynél nincs bosszantóbb.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Libikóka)
2022. ápr. 6. 19:12
Én egy törlésre gondoltam. Ha nem látom, nem bosszant. Ha nem tudok róla semmit, akkor nincs közöm hozzá.
3. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. ápr. 6. 19:11
Hagyd a francba. Hülye az.
2. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. ápr. 6. 19:00
Dulifulival???Semmit!
2022. ápr. 6. 18:58

Valamiért folyton megbántódik, ha nem foglalkozom vele. Most is ez volt, hétfő reggel még írt, délután érkeztem visszairni neki, és megharagudott. Azt mondta, hogy döntsem el, hogy mikor foglalkozok vele igazán, és majd szóljak neki, ha nem, ne is keressem.

Azóta minden nőnek, aki közös ismerős szívet, ölelős smiley-t küld a képeire. Neki BMW-je van, nekem Audim, és tudja, hogy nagyon bosszant, ha fikázza az Audit vagy a sofőröket, ma egy közös ismerősnél megtette, pedig nem szokott ilyet. Nagyon olyan érzésem van, hogy engem akar hergelni, vagy elérni azt, hogy felbosszantsam magamat, és keressem őt. Elég jól ismer hozzá.

Mit kellene lépjek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook