Erre mit kellene reagáljak; összeveszünk, miért gyerekeskedik? (beszélgetés)
Végül megírtam neki, hogy számomra ez elfogadhatatlan, hagyjuk végleg békén egymást.
Próbáltam máshogy viszonyulni hozzá, de nem megy, nem tudom szeretni, főleg úgy, hogy nagyon sokszor megbántott.
Személyiségzavar.
Nem tehet róla.
Hagyd inkább.
Valamiért mindig azt hitte, hogy rajta kívül még csomó férfivel beszélgetek. Ha nem rögtön kapott választ az üzeneteire, megvádolt, hogy biztos egy csomó férfivel beszélgetek. Hisztizett, durcáskodott, mint egy gyerek.
Most is összevesztünk, ő rögtön szívvel reagál egyes jó ismerőseim képére, akivel ő életében nem beszélt, csak azért, mert tudja, hogy engem bosszant, és tudomást szerzek róla.
2x letiltottam már, borzasztóan idegesítette mindkét alkalommal. Ahogy viselkedik most, megérdemli, hogy végleg töröljem és tiltsam.
Így voltam pár hónappal ezelőtt egy másik férfivel, ugyanígy hisztizett, csenddel büntetett, letiltottam, azóta sokkal nyugodtabb az életem. Míg ismerősök voltunk, a szívem mélyén vártam, hogy keressen, nem tette, helyette minden más nőt keresett. Ugyanez a helyzet most is, a lelkem mélyén várom, hogy keressen, hogy beszéljünk, de ő helyette engem bosszant. Túl sokszor megalázkodtam, és kezdeményeztem békülést.
Ha gondolod,,nyugodtan.
Bár akkor sem látod ha nem nézed:)
Valamiért folyton megbántódik, ha nem foglalkozom vele. Most is ez volt, hétfő reggel még írt, délután érkeztem visszairni neki, és megharagudott. Azt mondta, hogy döntsem el, hogy mikor foglalkozok vele igazán, és majd szóljak neki, ha nem, ne is keressem.
Azóta minden nőnek, aki közös ismerős szívet, ölelős smiley-t küld a képeire. Neki BMW-je van, nekem Audim, és tudja, hogy nagyon bosszant, ha fikázza az Audit vagy a sofőröket, ma egy közös ismerősnél megtette, pedig nem szokott ilyet. Nagyon olyan érzésem van, hogy engem akar hergelni, vagy elérni azt, hogy felbosszantsam magamat, és keressem őt. Elég jól ismer hozzá.
Mit kellene lépjek?
További ajánlott fórumok:
- Barátommal elég szépen összevesztünk, lehet hogy végleg. Hogyan lehet felejteni?
- Na erre hogy reagáljak? Mocskos dolgok ezek....
- Imádok a politika miatt összeveszni a családommal
- Barátnővel való összeveszés?!
- Ma csúnyán összevesztem a férjemmel az anyósom miatt, aki...
- Ti szoktatok összeveszni a párotokkal?Milyen a kibékülés?