Erősen introvertált vagyok... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
1nem1
hianyzik
De aranyos vagy, a seggemnek, zsebemnek is valaszolsz.
Te intovertalt vagy, es velem alltal szoba.
Mondjuk annak/
]
En baromi hangos tudok lenni (munka kozben uvolteni kell, es kicsit szar a fulem), de egyben en szoktam letenni, eltuntetni azokat, akik kihuztak a gyufat.
Csak hetvegen van kidobonk.
Regen arrrol almodoztunk, hogy mindenfele szigeti he;yekre megyunk, ahol napsutes van.
En egy vampir letem, de VELE kalappal kimennek.
Csak az ocsem nem jon velem, mert 4 fal kost van.
Hogy ez a Józsibá mindig belehúz ebbe. :D
Ha nekem írtad le a jelentést, kár volt fáradni,de azért kedves tőled.Köszönöm. :)
Ha jól megnézed, ez egy 2018-as vallomás, Józsibirka húzta elő a múltból. Honnan tudod, hogy ki írta ki?
A témához: szerintem ez változik, nem genetikailag kódolt. A szóval sincs semmi baj, ez az 1 szó nagyon jól leírja a lényeget zanzásítva. Ráadásul nagyon elterjedt, senkinek sem kell utánanéznie, mit jelent. A belefelé fordulás változik a korral, változik az önkép alakulásával, az önbizalom mértékével, nagyon sok tényezős. Nincs beégetve, lehet valaki tiniként introvertált, aztán egyetemistaként a legnagyobb szájú bulikirály, aki mindenkivel barátkozik, majd 30-as éveitől újra változik, nyugdíjas korára megint magába fordul.
Nem fogsz intelligensebbnek tűnni attól, hogy idegen szavakat magoltál be. Az iskolában a magyartanárom azt mondta, hogy érdemes tudni ezeknek a szavaknak a jelentését, mert mászkálnak a világban frusztrált emberek, akik azzal akarnak okosnak tűnni,hogy bebiflázták az idegen szavak szótárát. :D Az a vicces, mikor épp olyan szót használnak, ami szépen hangzik, csak éppen nem a jelentésüknek megfelelően használják.
Noh és akkor válaszolnék a kiírásra is. Már a kutya sem írogat a többi vallomásodra, amiben már leírtad párszor?
Ha jól érzed magad így, akkor semmi hiba. Ha nem, akkor változtass. Én is introvertált vagyok, és remekül érzem magam.
Régebben szerettem volna barátkozni, de lehúz a folyamatos panaszáradat, és nekem az árt. Ezért kihagyom. Úgy kell élnünk ahogy nekünk tetszik.
Nem lehetett volna ezt szép magyar szavakkal helyettesíteni?
Introvertált = Nehezen barátkozó, befelé forduló típusú, külső világtól elforduló.
Én is.
(Születési "hiba", jó, ha elfogadod magad ilyennek.)
További ajánlott fórumok:
- Egy csendes, introvertált, visszafogott nőhöz milyen férfi illik?
- Extrém introvertáltan kapcsolatban
- Mennyire vagy társaságkedvelő? Inkább extrovertált, vagy introvertált vagy?
- Más introvertált személy is kimerítőnek találja az átlag irodai környezetet?
- Erősen vérszegény vagyok, tudtok olyan ételt ami vérszaporító?
- Nagyon introvertált ember vagyok.