A nadrágból áradó erős festékszagot, hogyan lehet megszüntetni? (tudásbázis kérdés)
Nos.
KB 16-18 órát ázott ecetes vízben. Kimostam és a szag semmit sem változott.
A szívem szakad meg, de kuka. 😭
Előbb válaszoltam.
Blokk nélkül kuka
Én azért nem kínoznwk, mert ha a szaga ki nem vehető, nem éri meg.
Talán nem jol emlékszem, de pszoriazisod van, nem? Fázom játszana vegyszeres ruhával.
Gondolod?
Szigorú vagyok magammal, de csak találok egy értelmes nadrágot. Hónapok óta ezzel kínlódok.
Köszönöm! 🥰
Lehet, hogy hülyeség, de mintha olyasmit olvastam volna régen, hogy kőolajat használnak fel műszálas ruhák előállításához, és vmit nagyon rosszul csinálnak közben, attól büdös a ruha.
Olyan csini vagy, bárhol máshol találsz jót, neked valót!
Soha nem találkoztam még ilyennel.
Most mindent kipróbálok, és ha a gubanc nem oldódik meg, kuka lesz a vége.
De úgy sajnálom!
Végre egy ami olyan mintha rám öntötték volna.
Nekem nagyon gyanús lenne egy piacon vett, erős festékszagot árasztó cucc, és beszari vagyok, dobnám hamar a kukába.
Szegény anyám úgy 15 éve vett ilyen fürdőlepedőket a lengyel-török piacon. Hu, de büdösek és félelmetesek voltak! 🚮
Rendben, bár reggelig fog ázni benne, mert nem vagyok otthon.
Most mindent kipróbálok amit írtok!
Már többször is volt mosva.
Most hazaküldtem. Beáztatja ecetes vízbe. Reggel ha hazamegyek megint kimosom és meglátjuk.
Kösz, a frász jön rám!
Reggelig ki sem tudom cserélni!
5x 6x biztos kimostam már, de esküszöm hogy erősebb a szaga.
Sajnálom kidobni, de ha az ecet se segít, kénytelen leszek.
Reggel hazamegyek bevágom ecetes vízbe, majd ha nem segít akkor megsiratom.
Megprobalhatod ecetbe aztatni, az sokmindent kivisz, de a vegyszerszsgot nem.
Amúgy egy lépés a kuka előtt: vidd vissza. Mert ha egy ruha kimoshatatnalaul büdös, amit esetleg nem vettél észre a vásárlásnál (és most még csak próbálni sem lehet), minőségi hiba.
Szerintem etesd meg a kukával. Per hét óta (gondolom, párszor mostad is), nem fog eltűnni.
Ilyesmi akkor szokott tortenni, ha mondjuk a konténerben szallitas alatt kifolyik valami vegyszer, vagy előtte ez történt, de nem takarítottak ki a szallitoegyseget, hanem csak becsesztek a ruhákat.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie?
- Mivel lehet a hütőszekrényben lévő kellemetlen szagot megszüntetni?
- Hogyan lehet megszüntetni a szekrénysorban lévő festékszagot?