Érfalgyengeségre rutascorbin? (tudásbázis)
Igen - vénákra jó hatással van. Mellékhatás csak egyéni túlérzékenység esetén van - amellékhatások nem veszélyesek - de persze ha pont erre (aszkorbinsav) allergiás valaki, ő nem szedheti.
szia :) en a terhesseg alatt szedtem szinte vegig orrverzes miatt. Szedest kovetoen nem volt tobb verzes. Persze orvosi javaslatra szedtem. Igy gondolom nem lehet sok mellekhatas ha doki baba mellett javasolta.
Nagyon jó a Rutascorbin.Nekem 20 infúziót írtak ki, de gondolom koromnál fogva is,(55 év) a vénáim sorban szétdurrantak, vagy már az első 5 perc után parára ment az infúzió.Ezért leálltak vele, és egy hónapig szednem kellett a Rutascorbint.Egy hónap után simán feltudtam venni mind a 20 infúziót.De véraláfutásra is jó.Fiam esküvője előtt egy héttel hatalmasat estem kerékpárral.A jobb szeme úgy nézett ki ,mint akinek behúztak egy hatalmasat.Elkezdtem szedni a Rutascorbint és az esküvőre egy kis alapozó krém segítségével, teljesen eltűnt a jókora vérömleny.
Nagyon jó rá ,jó a rozaceara,orrvérzésre,ha valaki terhesség alatt bevérez arra is!!
Semmi mellékhatása nincsen.
IGEN !!!!!!!!! a középső fiam ( 9 éves )nagyon orrvérzős így azt írták föl neki hála istennek azóta ténylegnem sűrűn vérzett az orra
elgépeltem...aszkorbinsav
Igen.Sőt,mellette kifejezetten nem szabad,mert hogy az egyik hatóanyag maga a c vitamin,aszkorbisav...Olvasd el a betegtájékoztatót,amit belinkeltem.Bocs,de nagy dózisú c-vitamint szedtek tul.képpen...:)
Én is szedem néhány hónapig. Egy alkalommal mikor feliratni mentem, azt mondta a doki, ha elfogy nyugodtan szedjek C vitamint...
??
Íme:
[link]
Jobbulást és szedjed bátran!
:)
IGen. az jó megoldás. Férjem szedi, mert nagyon sokszor vérzik az orra és nehezen áll el.
Mellékhatása szerintem nincs, az egyik barátnőm szedte, mert elég csúnya volt a lába az erektől, és neki elhalványultak ettől.
Remélhetőleg igen!
Én is szedtem egyszer, mikor a menstruációm nem akart elállni, ez segített.
Folyamatosan pattannak el az erek a lábamban, a lábfejem már nagyon csúnya és még csak 27 éves vagyok! A dokim azt mondta próbáljam meg másfél hónapig szedni a rutascorbint! Van ennek valami mellékhatása? Segíteni fog?
Érfalgyengeségre rutascorbin?