Éreztek a mai nap valami furcsát? Más érzés, ami nem jellemző általában? (beszélgetős fórum)
Ma olvastam ki egy nagyon jó könyvet,Agatha Christie írta álnéven.
Nyugodtan állíthatom,hogy lökött egyet az életem kerekén.Másképp érzem magam,mint reggel.
Egyébként én is azt tapasztalom, hogy mostanság eléggé depressziósak és furák az emberek. Okozza ezt a kiszámíthatatlan időjárás, az emberek türelmetlensége, figyelmetlensége.
Magam is feszültebb vagyok, mert hullámzó, hogy mennyire sikerülnek a dolgaim épp. Eddig a munkahely is elég stresszes volt, mert komoly ellenőrzéseink voltak, a suliban is egyre több a vizsga, beadandó és most már jönnek a gyakorlatok.
Szerintem mindenki más miatt. Van, aki a pénztelenség miatt, van aki szakmai dolgok miatt, vagy a család miatt depis. Ha kisüt a nap majd, a szívek is megnyugodnak szerintem. :)
Nekem dejavum van- azaz volt a tegnapi nap.
Megjósolták hogy falhoz vágják a telefonom és megtörtént :(
Meg körülöttem is furik az emberek :)
Nekem az időjárás miatt nem Húsvéti, hanem inkább Karácsonyi hangulatom van.
Micsoda butaság, nem?
További ajánlott fórumok:
- Hány órát alszol általában?(éjszaka)
- A férfiak általában minden nő ismerőst felköszöntenek nőnapon, vagy csak azokat, akik közel állnak hozzájuk?
- Androidos mobilokról általában...
- Gondolkodó - Mi foglalkoztat általában, és mi bánt és minek örülsz MOST?
- Miért van az hogy a pénzesebb pasik (30-38 éves) általában jóval fiatalabb (20-28 éves) gyönyörű, bombanőt választanak maguknak?
- A hónap hanyadik napján jön a családi általában? Vagy ez nem fix dátum sose?Te kaptál már ebben a hónapban?