Érdemes venni a Teszveszről mobiltelefont? (beszélgetés)
:)))
Akkor jól jártál.
Mi már túl is adtunk a telón, most egy LG van itthon, ez is érintő képernyős, és elég jó.
Tudom kezelni :DDD
Végül is nem vettem meg amiről beszéltünk. "véletlenül" éppen nem volt bordóban, fehéret nem akartam. "véletlenül" egy telefonboltban alkalmam volt közelről is megvizsgálni, nem tetszett. "véletlenül" megláttam a SE W595-öt, bár eléggé borsos áron egy áruházban. már majdnem megvettem, amikor az eladó kibökte, hogy létezik bordóban. így nem vettem meg a sötétszürkét.
"véletlenül" két nap múlva a magenta színű társaságnál megjelent sötétkékben és VIP kedvezménnyel hozzájutottam bruttó 12.000 ft-ért :o))).
végül is maradt a két telefon, de legalább az imádott SE.
sziasztok!!!
meg van a teló és szupi.
szerintem teljesen jó.és szép!!!
nem bántam meg.
Schiphone 68+
Már vagy 5 vagy 6 éve csak SE van, nagyon jó kis telók. Meg én nem használom sokat.
én is SE fan vagyok. de a dögök nem csinálnak két sim kártyásat :((.
mi a típusa annak, amit vettetek?
Nem én vettem!!!! A párom hisz a csodákban! Övé a telefon. (nekem sony ericssonom van, nem adnám semennyiért.)
Először a mini volt, az nem jött be, most megpróbált egy normálisat, de ez sem jött be.
Szia!!
Neked már volt ilyen telód,akkor is azt mondtad,hogy gagyi,most mégis vettél?Miért?Nem értem!Leirod?
Már itt van a készülék!! Hááát... A telefonkönyvét én még most sem tudom kezelni, de legalább van rajta 2 gomb ami léptet fel, le.
Különben meg, nagyon gagyi...
még nincs de a héten szer már meg lesz.
ma v olt egy hete hogy megrendeltem.
9-14 napot irt a pasi!!!
Sziasztok!!!
Na mizu?Megvan már a telefon?
rákestem a neten, most jár le épp egy aukció, jelenleg 27 dolláron áll egy ilyen telefon.(+ szállítási ktg)
és adnak hozzá pótakksit is. szerintem tuti.
kicsi, jól kezeli a 2 sim-et, alapfunkciókat tudja, és olcsó.
szerintem akkor már ne a teszveszen, hanem ebayen.
mi már vettünk ilyen 2kártyásat, nem emlékszem pontosan már a típusára (de ha érdekes utánanézek).
ebayen 12eFt volt.
teljesen jól működik.
mondjuk én azért nem szeretem, nem használom, mert én nem szeretem az érintőképernyős telefonokat. de akinek az érintőképernyővel nincs gondja (és aki iphonet akar annak nincs gondolom:)) annak tökéletes. azt hiszem 4 féle színben kapható, de van többféle modell is.
megjegyzem aki a vaterán árulja az is az ebayen veszi, csak ráteszi a maga hasznát. szóval érdemes ezt a lépést kihagyni szerintem.
Jéééééézussss, Erikaaaaaaaaaaa! :o))). Eddig egy típusból nem tudtam eldönteni, hogy fekete vagy bordó legyen ;) Itt legalább negyven készülék van.
Köszönöm, este átbogarászom őket!
Köszi!!!
:)
További ajánlott fórumok:
- Örülök, hogy elveszik az iskolákban a mobiltelefont.
- Hol érdemes új mobiltelefont venni? Szolgáltatónál vagy értékesítőnél?
- Érdemes mobiltelefont javíttatni? Van erről valakinek tapasztalata? Nem szeretnék mindenáron újat venni...
- Tudja valaki, hol lehet ZÖLD Nokia Asha 201-es mobiltelefont venni?
- Motorola Pebl U6 mobiltelefon. Érdemes venni?
- Relax&tone tapasztalatok, érdemes teszveszről venni ahol fél áron van?