Érdemes pihenőszéket venni? (beszélgetés)
Nekünk olyan van, ami 18 kilóig jó, és később, ha nagyobb lesz, hintaszékként tudja használni..:)
Én fiam imádja, a rezgő funkció meg nekem volt a kezdetekkor nagy segítség..csak beletettem, rezgett, ő elpilledt én meg főztem, végeztem a dolgom. :))
Ha nyugtalan volt is, csak beletettem és elindítottam a rezgőt..kis idő múlva aludt.:)
Szerintem érdemes,főleg,hogy van egy tesó is. :) Beleteszed és tud benne aludni vagy nézelődni amíg te főzöl vagy a nagyobbal játszol. :)
Nekem egy gyerkőcöm van és ugyan nem rezgős széke volt,azért elég jól ki tudtuk használni. Sőt, anyukáméknál most az funkcionál etetőszékként.:)
Viszont lehet a nagyobb tesó is bele szeretne majd csüccsenni....
szia! Nincs valakinek, hogy kipróbáljátok. Van amelyik baba el van benne, van aki nem. Nem lehet őket becsapni az biztos. A családban volt több. A hinta funkciós elment, a rezgős az nem. Az ikrek meg két fajtát kaptak, hogy cserélgetni lehessen, de nem jött be nekik.
Tehát szerintem teljesen eltérő véleményeket fogsz olvasni, minden baba másként reagál rá. Az anya kezét semmi sem helyettesíti :)
További ajánlott fórumok:
- Érdemes Hot Pant venni?
- Fisher Price pihenőszék! Melyiket érdemes megvenni?
- Melyik a jobb? Az elektromos babahinta vagy a rezgős pihenőszék?
- Van olyan pihenőszék, amit vízszintes helyzetbe lehet állítani?
- Rezgő pihenőszék babáknak - Mi a véleményetek?
- Mi a véleményetek az Arti típusú pihenőszékről és az elektromos hintáról?