Érdemes homlokhőmérőbe beruházni? Pontosan mér? Megbízható? (tudásbázis kérdés)
Az én gyerekeim most már nagyok. Normál lázmérőt használok, a homlokcsík nem tudom milyen márka volt, gyógyszertárban vettem. A digitális meg valahol kallódik, gyógyászati segédeszközboltban vásároltam.
Esetleg ha megtalálom most leírom a márkáját, mert az semmit nem ér, hogy azt a fajtát ne vegyétek.
Én még a cumit is próbáltam, az jó lett volna, csak más volt a mérete és amíg csecsemő volt kiköpte a baba, mikor meg már a szájában tartotta, a hóna alatt is megtudtam mérni a hőfokukat. :)
ezt találtam, nekem a sima olcsó homlokra tevő vált be, a drága 12 ezer forintos, mindig más adatot adott ki, annak ellenére, hogy első alkalommal kicseréltettem a készüléket, másodszorra bevizsgáltattam, azt mondták én nem használom jól. Megjegyzem odaadtam ismerősnek próbálja ki, neki is ahányszor mért mindig mást. volt amikor majdnem 40 fokot mért, közben nem volt lázas a gyerek és fordítva.
Ez nekem pont elegendő lenne. Éppen az a cél, hogy éjjel nagyjából tudjam, mi a helyzet. Ha láz van, így is, úgy is ébreszteni kell őket lázcsillapításhoz.
Köszi.
További ajánlott fórumok:
- DPD futárszolgálatról várok tapasztalatokat. Megbízható-e?
- Aki tanultabb, értelmiségi munkát végez, azok megbízhatóbbak egy szakmunkásnál? Hűségesebb stb?
- Nifty és Prenatest, mennyire megbízhatóak?
- Szeretnél Tenerifén élni? Magyar kolónia létrehozásához megfelelő anyagiakkal rendelkező, megbízható társakat, és barátokat keresünk.
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Hol lehet találkozni, ismerkedni rendes, megbízható férfiakkal?