Érdemes elmenni a Háda akciós napokra? Nincs nagyon lefosztva a készlet? (tudásbázis kérdés)
Persze hogy nem a világvége,de Bp-en ezt másképp látják.
Én Hevesben élek.Jó példa erre a következő:kérdőív a neten,vásárlási/fogyasztási szokásokról.Mikor megadtam hogy É-Mo.-on lakom(felsorolt megyék:BAZ,Heves,Nógrád),már nem is érdekelte őket a véleményem.Magyarul,mi nem számítunk!Fel is háborodtam rendesen!
Egyébként én sem havi szinten megyek Bp-re turizni,de ha megyek,akkor megéri,mert rengeteg ruhát hozunk a családnak.Errefelé tényleg csak gagyi turik vannak-géprongy színvonal-vagy nagyon drágák.(többezer egy felső pl.)
Na,ezért megyek fel Pestre.
Hidd el abban a Hádában tényleg nagyon jó ruhák vannak,nem géprongy színvonal!Ezt mutatja hogy ezren vannak mindig.
Én is voltam már géprongy színvonalúban... :(
egyébként nagyban függ attól is, hogy ki milyennek látja egy adott üzlet színvonalát, hogy ő épp milyen stílusú és méretű ruhákat hord.
ami az egyik embernek a kánaán, az a másiknak lehet hogy a géprongy-domb. :)
ha van másik helyi turi, akkor oda kell menni, és kész:)
a háda elég nagy üzletlánc, és még itt bp-en belül is nagyon más a felhozatal az egyes üzletekben. nyilván a jobb darabokat a darabáras üzleteikben próbálják eladni, a kilósba marad a kevésbé jó (persze ettől függetlenül ott is sok jó dolgot ki lehet fogni).
itt városon belül is a frekventáltabb, divatosabb helyen levő boltjaikban sokkal jobb dolgokat tartanak, mint a kevésbé népszerű helyen levő üzleteikben.
gondolom a vidéki üzleteikbe sem feltétlenül a legjobb árut küldik :(
Azért BAZ nem a világ vége, Miskolc pedig elég nagy város. A HÁDA sem kicsi, amiről szó van, rengeteg az áru benne, de más (szintén BAZ megyei:)) turikhoz képest sokkal rosszabb minőségű.
Én nem hogy Pestre, de a szomszéd városba sem mennék el turkálni. A H. útba esik munkából hazafelé, semmi plusz út, idő, üzemanyag, és kb semmi haszna:)
És nem azért, mert finnyás vagyok, ma pl egy más, nem H. turiban nagyon jó blúzt vettem.
Akkor azért. :(
Úgy gondolják B.A.Z. megyébe az is jó!
Pesten tényleg szuper cuccok vannak.Én az Üllői útra szokatm menni.(Bárka Szinházzal szemben.)Ott még sosem jöttem ki üres kézzel! :)
inkább akkor érdemes menni, amikor árucsere volt:) ez havonta egyszer szokott lenni, fent van a holnapjukon, hogy melyik boltban mikor.
az akció már a legvége, a kb egy hónapos maradék. abból nehéz jót találni, bár nem lehetetlen.
Én sosem tudok semmit venni Hádában, akkor sem ha nem akciós, és ilyenkor drágának is találom.
Egyszer elmentem egy féláras leárazáskor, de akkor sem tudtam semit venni. Szinte csak rongyok voltak, akkor is és máskor is azok vannak szerintem.
További ajánlott fórumok:
- Mindig "ész"-szel /pl.: észlény, készlet, földrész/
- Férfia! Mit néztek meg először egy nőn? Milyen az, aki mellett nem tudtok elmenni az utcán? Volt már ilyen?(nem egy-egy beszólásra gondolok)
- Az elmenni nem akaro felesègnek hogyan uzenjunk, hogy ideje lelèpni?
- Visszahódítani, vagy hagyni elmenni, ennyi idő után?
- Meddig lehet elmenni, ilyen helyzetben "elfogadható" a tettlegesség, vagy az már túl megy minden határon?
- Horvátországba szeretnék menni nyaralni a párommal...Szerintetek hova érdemes elmenni?/ne legyen marha drága és messze MO.-tól! :)/