Érdemes-e ma kineziológusnak tanulni? (tudásbázis)
Nem.
De személyes ismerőseim között van, akinek hasznàlt.
Persze olyan is van, akinek nem. És olyan is, aki sose próbàlnà ki.
De nem is ez volt a kérdés.
Hanem, hogy megéri e ezzel foglalkozni?
Szerintem írj ki szavazást, hogy jársz-e kineziológushoz?
Nagyobb lesz a rálátásod.
igen
nem
igen, nem használt
igen használt
nem hiszek benne
nem hallottam még róla
én nem, de ismerek akinek használt
én nem, de ismerek, aki járt, de semmit sem ért
Ezeket a kérdéseket tenném fel én
Én egyébként nem hiszek benne.
Az lehetett mar huszon-harminc eve, de az apam egy tarssal biorezonancias csodamasinat tervezett, epitett. Maga a megrendelo sem tudta, mit kellene merni vagy miben.
Etikus vagy sem, a ket villamosmernok nekiugrott, a csaladoknak a penz nagyon kellett. A rendelo elegedett lett, szamla kifizetve. Neki lett vevokore.
En a hitben hiszek. Es az kell mindenkinek. Barmi legyen is az. Mert az elet igazabol ertelmetlen.
"A kineziológia soha nem tudta meggyőzően, tudományosan bizonyítani működésének alapelveit, technikái hatékonyságát, gyógyítási képességeit, így a áltudományos elméletek és technikák világába tartozik."
Forrás: [link]
Nagyon érdekel a kineziológia, szívesen megtanulnám. Viszont nem tudom mennyire könnyen indul be egy ilyen praxis? Mennyire lehet belőle megélni?
Már kineziológusként dolgozók válasza is érdekel. 😊
További ajánlott fórumok:
- Érdemes-e tanulni a mai világban? Miért nem, miért igen?
- Járt már valaki kineziológusnál? Mik a tapasztalatok érdemes elmenni? Használ?
- Járt már közületek valaki kineziológusnál? Érdemes elmenni?
- Hogyan űzzem el párom szkepticizmusát a kineziológiával kapcsolatban?
- Abortusz esetén érdemes-e magánorvost fogadni? Ha igen tudnátok-e jó orvost ajánlani?
- A málnalevél teán kívül érdemes-e homeopátiás gyógyszert szedni a 36. héttől? Miket és milyen arányban? Szülés alatt?