Érdemes az esküvőt Las Vegasban vagy a tengerparton tartani? (tudásbázis)
Az a f @sza a vegasi frigyben, hogy ha nem honosittatod akkor kesobb a valoper koltsegei is alacsonyabbak :o)
Itt van egy kedves baratom Sanja aki ott ment ferjhez, de esze agaban nincs otthon szerbiaban hivatalossa tenni, mert okos. Igaz o pont Vegasban kaszalt vagy 50 000 dolcsit veletlenul es jelenleg is Sri Lankan (Ceylon) mulatja az idot.
Ha valaki elszanja magat arra, hogy meghazasodik es kettesben szertne megulni a ceremoniat teljesen felesleges Vegasba utazni mert azt barhol megteheti ha nem posztolja magat agyon a Feszbukon, hogy megnosultem/ferjhezmentem.
Ha valaki ragaszkodik a kulsosegekhez akkor persze nyitva all az otletek tarhaza de en nem korlatoznam kifejezetten Vegasra vag a tengerparta...En nem :o)
Remélem nem törlik ki.
Las Vegas.......ott érvényes?
A" kettesben "azért csodálkoztam, mert anyakönyvvezető, 2 anu , az csak kell.:))
hát, ez ízlés kérdése :)
szerintem meg a vegas lenne jobb, ha úgysincs vendégsereg, akkor a tengerpart nagyon unalmas lenne, vagyis nem sokban különbözne attól, mintha amúgy is elmennének egy jó helyre nyaralni.
vegasban meg ott van körítésnek a város, a forgatag, nagy buli. szóval szerintem emlékezetesebbé tenné.
de mondom, kinek ez jön be, kinek az :)
"Sokadik házasság"-remélhetőleg ez az utolsó lett:)
Én/mi esetünkben nehéz lenne összehozni a rokonságot/családot(2kül.országban születtünk,és egy harmadikban élünk ketten,olyan 2000km-re vagyunk otthonról).Szinte lehetetlen megoldani a dolgot.Ezért (is) döntöttünk így,hogy külföld,kettesben és pont.Amúgy meg őszintén mondom,hogy engem nem érdekel a habos-babos ruha,nagy felhajtás,násznép stb. Kiver a víz tőle.Van akinek ez oké,van akinek nem. Sőt,tovább megyek,én "papír" nélkül is elvagyok,de párom ragaszkodik a papírhoz.
szerintem tuti vannak erre ügynökségek, akiknek írsz, azok lefoglalják neked az időpontot, helyszínt, elvist papnak, és akkor mehet a buli vegasban :)
vagy a bícsen, ha a romantikus verzió jobban bejön nektek:)
egyébként nem rossz ötlet szerintem, hajrá! :)
háztartási könyv?:)az mi?:))
Amúgy hivatalos,természetesen anyakönyv vezetővel.Van ilyen,nézz utána:) Igen,kettesben!
Kettesben? És a háztartási könyvbe vezetitek be?
Még ilyet nem hallottam!
További ajánlott fórumok:
- Miért vágyakozik az emberek nagy része a tengerpartra?
- December 24-én, vagy december 31-én lehet esküvőt tartani?
- Lehetséges egyszerre tartani a (templomi) esküvőt és a keresztelőt?
- Mennyibe kerülhet véleményetek szerint egy fotós, sminkes, fodrász a tengerparton (ott szeretnénk tartani az eljegyzésünket)?
- Templomi esküvőt lehet zárt körben tartani?
- Ajánlanátok Budapest környékén olyan helyszínt ahol polgári esküvőt tudnánk tartani?