Mennyibe kerülhet véleményetek szerint egy fotós, sminkes, fodrász a tengerparton (ott szeretnénk tartani az eljegyzésünket)? (tudásbázis)
Én is odáig vagyok értük! Írtam is a srácnak egy emailt, de még nem válaszolt.
Még kaptam egy jó oldalt, innen ajánlta valaki, ha érdekel szívesen elküldöm priviben.
Ez az oldal tényleg nagyon jó, és annyira nem is drága, ahogy nézem. A képek pedig csodaszépek, nagyon profi a fotós. Már egy órája ülök itt és ...hát ez álomesküvő lenne a javából. :)
Sok boldogságot!
Úgy értettem, hogy nincs pénz tengerparti esküvőre, bár felvilágosítottak, hogy maga a ceremónia nem is kerül olyan sokba, én többre gondoltam.
Természetesen lesz esküvő is, csak úgy gondoltuk, hogy itthon.
Nincs penz nagy eskuvore, de eljegyzest egy messzi-messzi tengerparton milliokert? De a ti dolgotok :D
Mindenkinek mas a fontos :D
Semmi gond. Annyira nem vagyok szívbajos. Azért gondoltunk távolabbi helyre, mert az életbe nem jutunk el oda, ha most nem. Mondjuk nem most, mert kicsit távlatibb a dolog...
Az is lehet, hogy nem gyűl össze a pénz és itthon maradunk:))- na jó azért nem, de be kell érnünk kevesebbel.
Tényleg ne bántódj meg, de ha ennyire spórolni kell rá, akkor miért olyan fontos ennyire távoli és drága helyre menni? Jóval közelebb is van gyönyörű tengerpart.
Én a te helyedben biztosan így csinálnám. Közelebbi, megfizethetőbb hely, ami gyönyörű. És a pénzt vagy az esküvőre költheted, vagy nem 1, hanem 2 hetet nyaralhatsz, stb.
Én sem úgy gondoltam, hogy "belövöm" a hajam. Loknis hajat szeretnék egy kis fonattal és egy kevéske sminket. Szerintem ez még nem erőltetett.
De ahány ember annyi féle, én így szeretném!
Szerintem a tengerparti eljegyzés/esküvő egyik specialitása, hogy minden szempontból lazább, mint a hagyományos.
A lgtöbb kép, amit ilyen esküvőkről láttam, pont a spontaneitása, természetessége miatt volt extra. Mezítláb a homokban, nem kőkeményre lakkozott konty, hanem szélfútta haj...
Tengerparton full sminkben belőtt séróval modellezni az eljegyzést... hát szerintem erőltetett.
Kösz szépen!
Huha:(! Akkor szerinted jobban megéri ott keresni valakit?
Tengerparti esküvőre nem futja, éppen ezért arra gondoltunk, hogy ott tartanánk az eljegyzést. Csak mi lennénk...persze szeretnénk ünnepélyessé tenni, én is szeretnék a lehető legjobban mutatni:)
Az oldalakon, amiket találtam a neten az árakban benne van egy csomó más szolgáltatás, amit mi nem igényelnénk.
Köszönöm előre is!