Érdekes (világra) érkezések II. (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Érdekes (világra) érkezések II.
Kedves Mancika! Hát persze, hogy megegyeztünk!;) Már csak az időpontot kell kitűzni...:)) Nektek is minden jót!
Kedves Ada! Köszönöm, jól esett amit írtál!:) Remélem lesz 3. is...:) Üdv!
Gratulálok,ismét.Az előző cikkedet is olvastam,mindkettő tetszik. :)
Szívesen olvasnám a harmadikat is,majd. ;)
Ez a cikked is jól sikerült,tudod én Vagyok a 2 lányos anyuka,beszéltünk csereberéről a múltkori cikkednél.
Szóval maradjunk annyiban,hogy nekem a 3. babám kisfiú lessz,neked pedig kislány.Megegyeztünk?
Üdv és minden jót nektek
Kedves Maya! Köszönöm a gratulációt és hogy a 2. cikkemet is elolvastad! Én is sok boldogságot kívánok Nektek!:)
Kneseva, köszönöm a segítséget, ez mindig jól jön! Megfogadom a tanácsod, remélem ez célravezető lesz!:)
Kedves Vavy, pritta és Kriszta! Köszönöm a gratulációkat és a jó kívánságokat, jól esett!:) Én is hasonló jókat kívánok Nektek!
Kedves Riszméte! A címválasztás oka a figyelemfelkeltés volt, mivel úgy gondoltam, egy frappáns címmel jobban "eladható" egy cikk. Nem akartam hatásvadász lenni, csak azt szerettem volna, hogy sokan elolvassák az "irományomat".:)
Egyébként meg a férjem találta ki, aki többször is mondta, hogy milyen érdekes, hogy én pikk-pakk teherbe esek, de a szüléssel mindig van valami gondom. Innen is ered az "érdekes" jelző...
Egyébként meg, ha egy több, mint 47 éve meggyilkolt amerikai elnökről szívesebben olvasol, akkor szerintem rossz helyen keresgélsz...;)
Mondjuk a címet egyáltalán nem értem, de sebaj, Te biztosan.
November 22-én halt meg Kennedy, ez legalább érdekesség lett volna.
Minden elismerésem,és ne add fel a reményt,nekem a 2 lány után sikerült a kicsi fiam és olyan boldogság minden napom,hogy soha nem gondoltam volna,hogy van ilyen...........
Az orvossal én is így jártam,hogy a kórházban fogadott és nem került borítékba és rendes volt velem és le a kalappal olyan szép emlék volt ez a szülés is
Ugrás a teljes írásra: Érdekes (világra) érkezések II.
További ajánlott fórumok:
- Minden ami egy újszülöttnek kell! Szeretném összegyűjteni mindazt ami egy baba érkezésekor kell, ide értve MINDENT, pelus, ágy, lepedő...stb
- Az emberek többsége tényleg csak a vendégek érkezésekor takarít?
- Érdekes (világra) érkezések I.
- Hogyan változott az életed a gyermeked érkezésekor?
- Van valakinek csivavája? Mire számítsak a kutya érkezésekor?
- Jelek érkezésekor miért nem jelez az üzenetnél már 1 napja nem jelez?