Epillálás, gyanta, vagy borotva a jobb? (tudásbázis)
Borotva gyors, sima és fájdalommentes. De két nap után szúr és piszok gáz.
Gyanta mindenhol, több hétig tartó simaság, eleinte fáj de 3 alkalom után már jóval viselhetőbb mint az első alkalom, utána pedig már szinte nem is fáj.
Ha pedig már teljesen megszokta a delikvens a gyantázást és van otthon jó, de tényleg jó epilátora, akkor simán mehet az epilátor.
Mindenhol, full csupaszra, és nem fáj, csupán több idő egy picit mint a borotva.
Szépen meg is ritkul.
A lábomon nincs ilyen problémám,mondjuk nekem nagyon gyenge eleve a szőrzetem.Csak az intim testrészen fordul elő.De ott rendszeresen.
Régebben a veethideggyanta csíkhoz,raktak olajos törlő kendőket.Ezzel lehet leszedni a gyanta maradványt.Szerintem még most is van ez a termék.Ha azzal át dörzsöltem a bőrfelületett akkor nem volt benövés.
De csak azért nem veszem meg az egész gyantacsíkost,hogy meglegyen a kendő.Kár,hogy külön nem árulják:(
Szia!
Nálan a lábamon egyáltalán nem nő be epilálás után.Sőt 1 hónapig szinte teljesen sima a bőröm.Viszont az intim részen,van néhány benövés.Engem is idegesít néha.Szerintem nem nagyon lehet tenni ellene.Én annyit csinálok,hogy kiszabadítom a benőtt szálat és utána kiszedem.
Annyi bajom van az epilátorral a lábamon, hogy utána nagyon sok szőrszál benő (intim részeken nem annyira, mint a lábamon). Így egy lábepilálás utáni következő héten leborotválom, aztán megint epilálás.
Nektek is benő a lábatokon epilálás után? :(
Kozmetikushoz jártam gyantáztatni sokáig, aztán vettem egy gyantázógépet, de nekem nem jött be. Nem szedte le rendesen a szőrt, a bőrömet viszont igen. Úgyhogy áttértem az epilátorra, és azóta is azt használom.
A lábon és hónaljon semmi fájdalom, intim részeken persze nem kellemes, de simán kibírható. Kis területenként kell haladni, úgy, hogy ne csípjen be egyszerre több szőrszálat, így nem vészes.
Kicsit lassabb, mint a kozmetikus, de megéri mind anyagilag, mind eredmény szempontjából.
Sziasztok!
Az intim gyantázás nagyon fájdalmas ha én eddig borotvát használtam? Megmondom őszintén hogy utálom a borotvát de azon a részen nem merem kipróbálni a gyantát mert elég erős a szőr. Mennyire kellene megnöveszteni a szőrt hogy gyantázni tudjam?
Válaszaitokat előre is köszi
epillálás
Bár kellemetlen de hatásos.
*csúnya piros pöttyöket
Bocsi a hibákért
Egyik sem. A krém a legjobb, a 3 perces weet krém nem vesz igénybe sok időt és nagyon hatékony.
Nekem ez vált be leginkább. Az epilálás és a borotva csúbya piros pötyöket okoz mindenhol, a krém a legjobb!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan jobb? Borotválva vagy sem?
- Ha a meleg gyantától benőtt minden szőrszál, a cukorgyanta jobb megoldás?
- Melyik a legjobb gyanta?
- Nem akarok gyantáztatni, de borotva vagy epilálógép akkor?
- A hideg gyantacsíkok (arcra) tényleg jobb eredményt produkálnak, ha a kezem helyett hajszárítóval melegítem fel őket? Vagy felejtsem el?
- Mi a különbség a hideg és a meleg gyanta között? Melyik jobb?