Engem senki sem szeret. :( (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Én is mindig màsokat néztem-maradok mert két helyen dolgozott értünk,maradok ne sérüljenek a gyerekek segitek itt segitek ott..rossz döntések -leirtam magam..
Ugy gondoltam jobbat érdemel -és nekem is ezt mondtàk "tul jo vagy hozzàm jobbat érdemelsz" ..
Megyek az élet iskolàján tudom hol botladoztam..mindenkit szerettem csak magamat nem..leirtam magam egy tettem miatt amibe szintén csak felàldoztam magam..amint megbocsàjtottam magamnak kb 8-10év akkor kezdtem többet làtni érezni..még mindig nem az igazi de tudom még hol van elakadàsom...nem szeretem magam-de nem igazàn tudom azt hogy kell :(és amig az ember nem szereti magàt őt sem fogjàk..
Egyszerűen más a szeretetnyelve...Szerintem kérdezz rá egészen egyszerűen. Szeretesz Te engem? Vagy még jobb. Nézz a szemébe, és mond neki Te, hogy szereted...És várd meg a rekaciót.
De amúgy igaz, hogy először is magunkat kell szeretnünk és becsülnünk, utána jönnek a többiek.
De tuti van olyan ember a környezetedben, aki igenis őszintén szeret Téged, de Őt meg lehet Te nem látod meg. Ki tudja.
Valószínűleg érzékenyebb vagy, mint a környezetedben, családodban élők. (Én is ilyen vagyok, és az élet összesodort néhány hasonló emberkével. Megerősített a lényük abban, hogy nem velünk van a baj. A többiekkel sem, csak épp nem vagyunk egyformák.) Próbáld elfogadni, hogy Te másként élsz meg dolgokat, és nem is kell, hogy ugyanúgy érezzetek, reagáljatok!
A párod ... Valószínűleg nem azonos a szeretetnyelvetek. Ő a maga módján szeret, Te pedig a sajátodon szeretnéd érezni. Nem egyszerű. (Sajnos ezt is ismerem.)
Nyugi! Olyan nincs, hogy senki nem szeret. :)
Én szeretlek...
Olyan piaszagom van, borzasztó...-))
Üdv. a klubban! Velem is ez van. Nekem párom sincs, de könnyebb nélküle. Egyvalaki viszont tényleg szeret: a 6 évesem. Ő nagyon. Anyi! Anyi-anyi-anyi! imádom amikor mondja. Meg mindig radaroz, akárhol vagyunk, mindig figyeli ösztönösen, merre vagyok. Azóta mindegy nekem, ki nem szeret.
(Hogy honnan szedte az “anyi”-t, nem tudom, de olyan cuki, amikor mondja. Mindenki megmosolyogja.)
További ajánlott fórumok:
- A férjemet az édesanyja folyamatosan érzelmileg zsarolja, mert engem jobban szeret, mint őt, és ezt anyuka nem tudja elviselni. Mit tegyek?
- Engem nem lehet szeretni?
- Miért csal meg ha szeret engem?
- Engem nem szeret senki?
- Bevallom úgy érzem, hogy senki se szeret engem, és senkinek...
- Engem senki se szeret.😔😓