Engem nem szeret senki? (beszélgetés)
Ha nem, hát nem.
Dolgozd fel!
Végy egy macskát!
A neved alapján senki nem szeret,de ne csodálkozz!! :)
Aki csak teheti elkerül messziről,akit utolérsz annak irány az orvos a patika és az ágy!
pneumonia=tüdőgyulladás
Na,ki szereti??? :)
Bár nem fog megnyugtatni, talán egy kicsit, de ez egy ilyen hülye világ, az emberek alapvetően nem szeretik egymást, rengeteg a színjáték... , nagyon kevés a valódi barátság, valódi jó párkapcsolat, igazi szerelem.
Érdek kapcsolat viszont annál több.. ,nekem sokszor kifordul a gyomrom ettől.. Ugyan teljesen elfogadni nem fogom tudni ezt soha, de minél idősebb vagyok, annál kevésbé akaszt ki, mert már nem meglepetés.
Ezért szerintem az a megoldás, hogy saját mikrokörnyezetünkre koncentrálunk, ott lehetségesek valódi érzelmek. Ha nincs valakinek párkapcsolata, akkor egy idő után nagyon elmagányosodhat, és az nagyon sz.r érzés. De nem szabad feladni..
A többi embert pedig magasról le kell ..., akik önzőek, empátiájuk nulla, stb..
A nap terád is süt, csak először át kell menned a napos oldalra!
Ha azt akarod, hogy szeressenek, neked is szeretned kell másokat is, önmagadat is. Mutasd ki az emberek felé a benned levő szeretetet, és hagyd nyitva szívedet, hogy fogadni tudd mások feléd áradó szeretetét.
Ha a világ nem úgy forog (=nem olyan,) ahogyan azt szeretnéd, akkor valószínű, te forogsz a világgal ellentétes irányba!
Sehova nem vezet, ha csak magadba roskadsz és sajnálod, sajnáltatod önmagadat.
Állj fel, rázd meg magad, mint Foxi lábtörlőt, és kezdj új életet!!!!
Nem tudom.
Nem ismerlek.
Csak van valaki..vagy nincs?
Egy biztos,az eddigi hozzászólásaid,nem túl pozitívak!
Akkor csak Isten maradt.
Ő szeret.
Akármilyen vagy is.
Túl sok a háttérinfó,nehéz leszűrni a lényeget.
Amúgy én ezzel úgy vagyok,hogy magamat szeretem és az már egynek számít!
További ajánlott fórumok:
- A férjemet az édesanyja folyamatosan érzelmileg zsarolja, mert engem jobban szeret, mint őt, és ezt anyuka nem tudja elviselni. Mit tegyek?
- Engem nem lehet szeretni?
- Miért csal meg ha szeret engem?
- Engem senki sem szeret. :(
- Bevallom úgy érzem, hogy senki se szeret engem, és senkinek...
- Engem senki se szeret.😔😓