a húgom nagyon szép volt,a falu szépe mondták.nem sokra ment a szépségével,most meg két öregasszony vagyunk.bár azt is megkockáztatnám,hogy én fiatalabbnak nézek ki,de mindig is így volt. fölemlegeti a szép időket,mikor vékony volt,mindenkinek tetszett.én sosem tartottam magam,még csinosnak sem,főleg mellette,de volt egy,két jó pillanatom.egy könyvből.
én az utcán beszélek egy-két emberrel,általában kedvesnek tartanak,pedig szótlan,elég mogorva vagyok.a húgom mindig csodálkozik,hogy az utcán mindenki szól pár szót.hazamegyek,aztán ezzel le is zárult az emberekkel való kapcsolatom.
Van ennek előnye is:a szép nők kegyetlen nehezen viselik az öregedést.Ha az ember átlagos fizimiskával megáldott,könnyebben elfogadja szerintem az idő múlását:-)
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.