Én olyan szerencsétlen vagyok! (beszélgetés)
én is, csak engem nem érdekel.
:)
egyébként elég a topikkiíró régebbi topikjait hsz.-eit megnézni.
Nem úgy értette a párom, csak egyszer-kétszer viccesen megjegyezte, de egyáltalán nem sértett meg vele, vagy ilyesmi.
Nem élem meg őket tragédiaként, de x idő után már rosszul, kellemetlenül érzi magát az ember, hogy úristen, most vajon milyen balszerencse fog érni..? Egyébként már hozzászoktam, nem is akartam panaszkodni senkinek, csak láttam, hogy van ilyen topic, és akartam biztosítani a kiírót, hogy nem csak Ő egyedül pechvogel ezen a világon. :-)
Mit lehet erről írni? Ha valamibe belekezdek, szinte mindig balul sül el, ha valamit megtervezek 1-2 napra előre, már akkor közbejön valami... Szó szerint egy rakás szerencsétlenség vagyok.
A párom is mondta, hogy mióta velem van, csak azóta vannak "kalandjai", előtte mindig minden simán ment... :-S
Nem csak Te...
Én is. :-S De nagyon.
Na mi a baj? Jól látni, hogy van egy vadiúj kisbaba? :)
Felborult az életritmusod?
További ajánlott fórumok:
- Komolyan csak én vagyok ennyire szerencsétlen?
- Milyen könyvet lenne érdemes elolvasnom, ha nem értek a pasikhoz, és a párkapcsolatok terén sem vagyok túl szerencsés?
- Miért vagyok ilyen szerencsétlen?
- Mintha átok ülne rajtam.. Van itt még valaki, aki olyan végtelenül szerencsétlen mindig a párkapcsolatok terén, mint én? Beszélgessünk!
- Miért vagyok ennyire szerencsétlen?
- Nekem semmi nem jön össze. Egy rakás szerencsétlenség vagyok.