Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Én még éjjel is szoktam enni valamit, ha felébredek... fórum

Én még éjjel is szoktam enni valamit, ha felébredek... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

febr. 15. 22:52
en neha ha nem tudok aludni kimegyek a konyhaba es bekapok egy banant.ez nem nehez a gyomornak es utana alszom reggelig,mint a bunda.ehesen nem lehet aludni es meg sosem volt gondom emiatt.igaz ritkan fordul elo.
17. rockcica (válaszként erre: 10. - Nancy Ann)
febr. 13. 20:21
Én sem tudnék éjjel enni, pedig nagyon sokszor fenn vagyok..inni van hogy háromszor is ha olyat ettem amire szomjas vagyok vacsora nálunk olyan 5-6 körül van, másnap reggel tíz- tizenegyig sem vagyok éhes
16. rockcica (válaszként erre: 15. - Rockcica)
febr. 13. 20:19
Vacsizol akart lenni elír a telefon
febr. 13. 20:18
Minek? Nem bácsitól?
14. Myra
febr. 13. 19:15
Éjjel pihenni kell a gyomornak
13. Miss Angel (válaszként erre: 12. - Mami57unoka)
febr. 13. 19:05
pont ezt akartam írni.És akkor sem az,ha valaki csöppet sem hízékony!
febr. 13. 14:57
nem egészséges
11. papája (válaszként erre: 10. - Nancy Ann)
febr. 13. 08:11
Szó szerint ugyanezt írnám.
febr. 13. 07:35
Soha nem ettem éjjel,és nem is értem,hogy lehet éjszaka enni.Én vacsorázni sem szoktam,mert épp fogyókúrázók,mégis kibíró reggelig.Aki meg vacsorázik,azt végképp nem értem.
febr. 12. 23:13
semmi gond ezzel.en is szoktam.
febr. 12. 23:03

Éjszaka, ha felébredek egy-két korty szódavizet iszom. Aztán bújok vissza az ágyikómba, míg gyorsan visszaalszom.

Ha elkezdenék falatozni, akkor fel is ébrednék és nehezen aludnék újra el.

7. Lady Lavender (válaszként erre: 3. - Vigyefene)
febr. 12. 23:00

En siman benyomok ejjel egy tom jum-ot.

Az este/ejjel ne egyel dietak nem nekem valok. Altalaban keso estig dolgozok, meg olyan vagyok, mint az apam. 4 orankent enni kell.

O 40 korul elerte a vegso formajat, ami az oldalan es a hasan egy kis haj, de nem dagi. Es 20 eve ugyanolyan.

En is rendszeresen eszek, csak ritkabban. De hajnalban siman felkelek enni (pl. Egy rmlegetett csipos tesztas levest), es visszafekszek.

febr. 12. 19:19
en is szoktam ejjel enni, de en soväny vagyok.
5. tien
febr. 12. 18:38
Szinte minden éjjel .
4. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 12. 17:40
Sokáig én is.Aztán leszoktam.
febr. 12. 17:37
Néha én is. Csak arra kell vigyáznom, hogy ne legyen nagyon fűszeres.
febr. 12. 17:33
Néha én is kétszer vacsorázok,sajnos a gyógyszerem mellékhatása hogy nagy étvágyat csinál.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook