Én látom rosszul vagy tényleg nem kellünk a bébivel? (beszélgetős fórum)
Valahogy az volt az érzésem, hogy Ő egy olyan pasi, akit ha elmondta az elveit kidobták, ha nem mondta el az elveit, akkor viszont átvágta a csajokat és utána azért dobták ki.
Vagy későn mondta el az elképzeléseit és ezért dobták ki.
De mivel Ő állítja, hogy elmondta és elmondja a jövőben is, akkor viszont permanensen rosszul választ.
Egyre több nő van manapság, aki nem akar, vagy nem alkalmas gyerekszülésre és rengeteg nő van, akit senki, semmi pénzért nem tudna elvonszolni az anyakönyvvezetőhöz, mert nem a házasságot tartják életük értelmének és céljának.
Azok között kellene keresgélnie és akkor Ő sem lenne így megkeseredve a nőkkel szemben és senkit nem érne csalódás.
De ez nem megy úgy, hogy ül ölbe tett kezekkel és várja, hogy majd egy nő - aki minden kitételnek megfelel - majd bekopogtat hozzá, hogy ugyan már szíveskedjen kitüntetni őt az ismeretségével és engedje meg, hogy Ő (a nő) meghódítsa.
A nőkért "dolgozni" kell és ez a férfiak dolga.
(Mellesleg az IGAZI férfi nem is szereti, ha egy nő könnyen az ölébe pottyan.
Én így tudom, IGAZI férfiaktól:)
Te elolvastad az összes előző hsz-át ?
Mert én igen !
Nem vagytok összehasonlíthatóak az én megítélésem szerint.
Nekem más jött le.
Elege van a kis művészlelkekből, akik 2 ujjal fogják a kolbászt, mindemellett szoros rokoni kapcsolatot ápolnak a spanyol viasszal.
Én is írhattam volna simán a 154-est, pedig sosem dobtak ki, át se vágtam senkit.
Hát nekem ebből ez jött le !:):):)
Meg az is, hogy ezt a pasit, - pont az elvei miatt - már egy jó párszor kidobták a nők, amikor rájöttek, hogy át vannak vágva és csak mire kellettek.
Az ilyeneknek találták ki a guminőt!
Annak nem kell udvarolni, nincsenek elvárásai, gyereket sem lehet csinálni neki.
Igaz, hogy az is pénzbe kerül, de csak egyszeri befektetés.
Bár most olvastam, hogy Pesten nyílt egy Szexturkáló a Dob utcában.
Ott kaphat használtat, olcsóbban!:)
Igazad van! Ne is vesződj az udvarlással, hogy régies kifejezést használjak.
Nem neked való !
Igaz, hogy mióta a világ világ, azóta embernél, állatnál létezik ez a rituálé és nem úgy zajlanak a dolgok - normális esetben!!! - hogy meglátják egymást, mondjuk az utcán és hoppsz, beugranak az ágyba.
Aztán ettől a perctől kezdve ők egy pár, akik semmit nem akarnak egymástól.
Sem közös jövőt, sem gyerekeket.
Akkor ezek a figurák kik és mik ?
Abból a viselkedésből lett elegem hogy szinte mintha kegyet gyakornának ha elfogadják a közeledést. Nem vesződöm tovább a minden korosztályban meglévő önjelölt hercegnőkkel.
A többire inkább nem mondok semmit.
"messziről kerülöm az "engem meg kell hódítani" típusu hölgyeket."
Akkor mit is akarsz tulajdonképpen a nőktől ?
Nem nősülsz, nem akarsz gyereket, most már meghódítani sem akarod?
Akkor Neked maradnak a sarki kurvák!
Fizetni legalább tudsz? Vagy azt sem akarsz?
Bizonyos szempontból igen. Barátnőt akarsz, de gyereket nem? Alkalmazkodj a követelményekhez, vagy maradj egyedül. Attól hogy én nem hazudozok ilyesmiről, attól még más megteszi. A nők beveszik, sokszor évekig.
S hát lehet hogy gerincem van, de kapcsolatom nem sok. Ki mit áldoz fel az ügyért...
Ez is egy példa arra amikor azt mondják amit a másik hallani akar. Engem a saját fórumomban akartak megfeszíteni mert én kerek-perec ki tudom jelenteni hogy nem akarok gyereket, s azt sem hogy a jövőben kell-e majd. Persze ezt nem emésztik meg a legtöbben, de nincsenek kínos helyzetek később. Lehet hogy ő sem gondolta ezt át, aztán amikor a valóság arcon csapta, rájött hogy mégsem kell ez neki.
Rengetegen képesek csúsztatni ebben a témában, csak hogy meghosszabbítsák a kapcsolatot.
a vérvételhez nem a pasi kell hanem valaki aki beviszi kocsival mert hófúvás volt és influenzások hada a buszon:D
le is rajzoljam vagy megérted ebből?:D
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálok rosszul? Vagy tényleg megbuktam, mint anya?!
- Én látom rosszul vagy tényleg így van?
- Merckformin XR-rel kapcsolatban kinek milyen tapasztalata van? Tényleg komoly rosszullétet okoz?
- Tényleg rosszul csinálom? (Kisfiam evése)
- Tényleg én csináltam rosszul?Mit tegyek?
- Tényleg bennem van a hiba? Vagy neki nem kellünk?