Én gondolkodom hülyén, vagy...? (beszélgetés)
Tudom,hogy lezártad,de...
Nos,ez nem egy egyszerű téma,és ahhoz,hogy megfelelő véleményt tudjunk alkotni, illetve megfelelő tanácsot kapj,ahhoz tudnunk kellene olyan részleteket is,amiket természetesen nem szívesen ad ki az ember lánya,vagy esetleg ő maga sem tudja. Jó lenne például tudni,hogy miért váltak el,és hogy milyen volt a válás? Mert ha csak úgymond a szenveély múlt el,és úgy döntöttek,hogy 'lakótársakként' már nem akarnak együtt élni,de a jó viszony megmaradt,abba azért sok minden belefér... Leírod pl,hogy külföldön él(de nekem mondjuk nem egyértelmű,hogy magyar vagy külföldi az úr),és ahogy már írták,esetlegbott más a hagyomány az asszonytartásról...lehet a támogatás oka egy betegség vagy rossz anyagi körülmény is...nem egyszerű.
Egy biztos:a soraidból ítélve próbáltál már ennek hangot adni,de a jelek szerint ez nem bizonyult egy járható útnak...Tehát, talán hosszútávon jobban jársz,ha most inkább (mégha nem egyszerű is)lenyeled ezt a békát,aztán majd az idő úgyis megoldja.
Nem lehet egyszerű a távkapcsolat( főleg ekkora távolságból),hát ne nehezítsd meg még jobban rendszeres hisztikkel...Szerintem.:)
Ha még csak a kémia... De mi van, ha a pasi nem is működőképes!
Hány éves a pasi? És hány éves a fórumindító?
Úgy làtom elég rendesen sikerült félreértelmeznetek a kérdésemet. 😕
Az a baj, hogy egy elkezdi a hülyeséget itt, a többi ràkontràzik!😴
Érdemleges hozzàszóló aligpàr akadt köztetek!
Nem 20 évvel idősebb a férfi, nem ìrtam azt sem, hogy nem talàlkoztunk soha, vagy nem szexeltünk...
Azt sem, hogy köpködjön a volt feleségre, és azt sem, hogy ne fizesse a tartàsdîjat...
Nem trollkérdés volt, de részemről ez a topic lezàrva. Elfogadtam volna azokat a vàlaszokat is, amik nem tetszenének, de a rosszindulatú gyöpös gondolkodàssal nem tudok mit kezdeni! Én nyitottabb vagyok, talàn még el is gondolkodtam volna, ha értelmes vàlaszokat kapok! Sziasztok! Szép napot!
A kémia az esetek többéségben csak azon múlik, hogy mennyire figyelnek a párok egymásra.
:)
Miket mond a felvetéseidre?
Mit szeretnél, hogy egyátalán en találkozzanak?
Hol lakik ez a férfi, hány éves, milyen vallású?
Ha el akar venni feleségül, azért az esküvő előtt nem ártana 1x-2x találkozni...Skypelni szoktatok, láttad már?
Ez nem normális, de nem az exnej miatt.
Még az indiai származásu kolléganőm is elutazott egy személyes talira az Indiában élő párjához, mielőtt rábólintott volna az eljegyzésre. Pedig ott szokás a család által közvetített házasság, bár a házasság előtti szex hiánya arrafelé nem hátrány, sőt.. Szóval csak így beleugrani a látatlanba kicsit merész dolog, szerintem, pláne egy külföldivel.
Neked az exférj által fizetett asszonytartáshoz a világon semmi közöd, se most, sem később, lévén ez az ex házasok ügye. Plusz, ez nem feltétlenül kivánságműsor, ha jár, akkor jár.
a volt férj csak akkor tud "pajtizni" a volt feleséggel, ha az is "pajtizik " vele!
Magyarul jóban vannak, ez nem olyan nagy baj
Nincs benne kivetni való, csak hülyeség. Nem ismerik egymást, alig találkoztak, így belemenni a házasságba?
Az meg, hogy minek tartja a kapcsolatot az exével: mert nem egy köcsög bunkó, nem haragszik rá. Ha a topicindító ebbe beleköt lehet, hogy ő bánná meg.
További ajánlott fórumok:
- Szólánc nevekből (írók, költők, tudósok, gondolkodók, történelmi személyek; magyar vagy egyetemes, teljes v. vezeték név)
- Autóvásárlás előtt állok.. Renault Scenic, Renault Megane, vagy Xara Picasso? 3 gyermek van, kb. 2005-ös évjáratban gondolkodom
- Túl sokat gondolkodunk, "filózunk", vagy csak rosszul csináljuk?
- Pozitív gondolkodás, avagy Ti sikeresen el tudjátok űzni a negatív gondolatokat, félelmeket?
- Azon gondolkodom elmenjek a mell rákszűrésre vagy...
- Gyógyító szeretet - avagy a pozitív gondolkodás a gyógyulás folyamatának első és legfontosabb lépcsője.