Emeletes főzőrendszerhez recepteket keresek (tudásbázis)
4. s700
2009. aug. 12. 08:19
Sziasztok!
Tegnap paradicsomos káposztát főztem.
Én úgy szoktam (anyósomtól tanultam, mert a férjem úgy szereti), hogy először felteszem a húst vízben, lehabozom, ha már nem habos, akkor káposzta és paradicsomlé bele, némi fűszer és készre főzöm.
Most az új edényemben beleszórtam mindent és megfőztem. Hamar kész lett, de sok lett a leve. Rájöttem, hogy a főzőrendszer miatt. Bent maradt a víz, nem párolgott el annyi ,mint szokott. Szóval tanulság: csak a paradicsomlé kell bele és az elég.
Jó étvágyat hozzá!
3. 3c2c8696c4
2009. aug. 10. 20:14
Szia.
Nekem is van ilyen de én nem szoktam emeletesen főzni...csak takarékosan :-)
Zsirt szinte alig,vagy semmi(van a husiban)párolni inkább.
2. s700
2009. júl. 21. 19:32
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni jól bevált receptekkel, amiket ilyen edényekben lehet elkészíteni zsír és víz nélkül.
1. s700
2009. júl. 21. 19:31
Emeletes főzőrendszerhez recepteket keresek