Eltünt a pénz az AmEx-emről!mit csináljak? (tudásbázis)
szuper,akkor az ügy végre megoldódott :))
örülök,hogy így lett vége :)
Halló! :)
Történt valami pozitív dolog az ügyben ?)
Visszamenőleg mindent ellenőríznek, amióta megvan a kártyám(ezt ma mondták telefonon reggel)!mondták h sok időbe telik, azért hetente csorogjek rájuk oder fáradja be! mindent megtesznek ez ügyben!majd meglátjuk!remélem rendben lesz!kamerafelvételeket is néznek meg papírokat kérnek be stb! tudod az elején még lelkesek, aztán addig húzzák ameddig lehet!gondolom azért is tart sokáig, mert nem csak velem vannak elfoglalva, hanem szerintem másnak is vannak ilyen problémái, ahogy olvastam kulonboző forumokon!stb!
de jelentkezem!
koszonom a hozzászolasokat!
kiara
remélem sikerül rendezned a dolgot!!
kéresd be az aláírt bizonylatokat, mutassák meg, hogy te aláírtad azokat. (gondolom ez azért néhány hétbe is beletellhet, amíg beérkeznek a papírok)
de persze a legegyszerűbb az lenne, ha kiderülne, a bankfiók tévedett, mert "gizike" valamit félrenyomkodott a rendszerben
voltam ma bent! elmondtam mindent, ok egyb ol mondtak, hogy bizonyitsam be, hogy nem én használtam,jo nézzuk meg hogy milyen tranzakciók voltak!mutatta, és mondtam, hogy jo itt nem voltam, dolgoztam stb stb!nem én vettem fel! de ez nekik nem bizonyíték, ki kell fizetni!ha nem tudom, akkor ki tudom váltani személyi kolcsonre amibol ki tudom fizetni az amexet, de zarojelbe megjegyezte, hgoy tobbet is fel tudok venni, és utana megszuntetik az amexes számlámat, majd csak a személyi kolcsont kell torelszteni feléjuk!
ok, mondtam engem nem fognak hulyének nézni, vagy elmegyek a rendorségre és feljelentést teszek, vagy mindent szépen az utolso betuig átvizsgálnak, ha 2hétbe telik akkor annyiba telik, ha nem nem, addig nem fizetek!jo ennyiben maradtunk, letiltotta a kártyát, nem fizetek amig ez le nem zarul (már a fiok fonokével beszéltem),de mondtk, hogy lehet h ok szurtak el valamit!kiderul, és akkor vagy szépen válunk el egymástol vagy csunyán!itt tartunk, addig nem fizetek, és nem is veszek fel ezér kolcsont!
Nekem semmim nincs egyikhez se.Csak a két elektronikushoz.(sms,internet)
A limit lehet kisebb 100.000 nél mert mindegyiknél automatikusan azt állapították meg.?
de nincs gond a dombornyomottal sem, ha figyelmesen használod. csak arra jobban oda kell figyelni:)
nekem az elmúlt kb 10 évben semmi baj nem volt vele, pedig fizetek vele mindenhol, itthon, külföldön, interneten. de mondjuk úgy nem adom ki soha a kezemből, hogy elvigyék máshova, van sms értesítés és napi limit is.
Igazatok van,biztonságosabbá kell tennem.Fel is fogom hívni a citit.Más kárán tanultam.
köszi
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?
- Mit csináljak, ha a párom szülei bejárkálnak a házba, amikor senki nincs otthon?
- Eltűnt a cicám, mit csináljak?
- Mit csináljak a hegekkel, ha már a pattanásaim eltüntek?
- Könyörgöm, segítsetek! Az egyik naplómból minden jegyzetem eltűnt! Hová lettek? Mit csináljak?