Elsősorban sötét hajúak, de bárki-szőrtelenítésről általánosan (beszélgetés)
Szia!
Én egy időben borotváltam a lábamat, de nagyon sok, és erős lett tőle, naponta kellett...
Aztán vettem hideg gyantacsíkokat, és azzal szedegettem le egy darabig, mert az epilálást soha nem bírtam. A gyanta csíkok azok kb. 2 ezer forintba kerültek havonta, annyi elég volt nekem.
Egy idő után viszont nem szedte már le a szőrömet, annyira elgyengült, szóval, vettem egy epilátort, ami ugyan vízben is használatos, de sosem próbáltam még ki. :)
Nem hazudok, az elején szörnyű érzés, viszont 1-2 alkalom után hozzászoksz, már nem is annyira borzasztó, és nagyon praktikus, gyors, tartós, és költséghatékony. Hiszen egyszer megveszed, de évekig megoldottad a dolgot! Csak ajánlani tudom. :)
Sziasztok!
Nekem hajat mosni sajnos 2, de max 3 naponta kell, ugyanis szörnyen gyorsan zsírosodik a hajam. :( A 3. napon már vállalhatatlanul szokott kinézni a fejem... Igyekszem kihúzni valahogy, hogy ne legyen rosszabb a helyzet, de szörnyen rossz tőle a közérzetem!
Szemöldökszedés amikor észre veszem, hogy kell, ugyan ez a helyzet a szőrtelenítéssel is. Körmöt meg hetente szoktam, pénteken rendbe szedni. :)
Hajat mosni, körmöt vágni, lakkozni, szemöldököt kiszedni hetente (vasárnap) szoktam rendbe tenni.
Szőrtelenítés: attól függ. Elég ritkán kell. Epilálok és nem erős a szőrzetem és nem is sűrű. A karomon sosem szedem, mert nincs, a combomon sincs.
Has, derék? Mármint itt szőrteleníteni? Vagy mire gondolsz?
Nekem itt nincs, így nem is kell.
Sziasztok!
Aki otthoni gyantázó szettet használ,milyen fajta,mennyibe került,és mennyire tudjátok jól leszedni magatoknak?
Epilátorral kapcsolatban:próbálta/hsználta már valaki az olyan típusút,amit fürdés közben is lehet használni?Mennyire hatékony,kevésbé gyulald-e be a bőr utána?
Valtozo, de altalaban:
-Heti ketszer hajmosas
-Szemoldokszedes (uj, madzagos technikaval)2 hetente
-arcradir hajmosaskor :)
-testradir ha eszembe jut
-epilallas labon,karon 2-3 hetente
-honalj es bikinivonal borotvalas az IPL kezelestol fuggoen valtozo, mikor jartam nem kellett egyaltalan
-testapolozas: ritkan mert utalom!
Kiváncsi vagyok ki mennyi időt fordít rá!(Nem ezzel foglalakozom non-stop,csak érdekel ki,hogy oldja meg!)Köszi!
Hetente,hány naponta,stb...?
hajmosás,arcradír,szemöldökszedés,hónalj(kar) szőrtelenítés,has,derék,köröm rendbeszedés,ilyesmik?Köszi!
A lábamat 3-4 hetente gyantáztattam (vagy gyantáztam magam) több, mint 30 éven keresztül. Most már alig kell, annyira kikopott. :)
A hónom alatt hála az égnek, maximum 2-3 cm-es, babahajnyi, alig látható pár szál szőr nőtt, azzal soha nem foglalkoztam.
"Ott" pedig akármennyi szőr volt, van, nem vagyok hajlandó kínozni magam. Néhányszor nekifutottam, amikor elkapott a nagylelkűségi roham, hogy most aztán a párom kedvében járok. Jó néhány alkalom után azt mondtam: többé nem vagyok hajlandó heteken keresztül szenvedni az ő alkalmi öröméért. A funkció működik szőrrel is; a kedves párom meg vegye elő a fantáziáját, ha a beinduláshoz netán valami csupaszat volna gusztusa látni. :D Bár inkább csak a változatosság kedvéért szeretné a műveletet. De az ő öröme rohadtul nincs arányban az én kínjaimmal, úgyhogy szépen leidomítottam erről az igényéről.
Szia,nem rébuszokban beszélek,vagy ne haragudja ha így jött le Neked, intim és lábról is szó van.
A funkciót úgy érted,h megmondtad,hogy Te x időközönként gyantáztatod,és kész?
Lábon nálam is gyanta,gyak gyorsan kinő,és 2 hetente menni,elég furi!?Te milyen időközönként csináltatod gyantával?
További ajánlott fórumok:
- Létezik még olyan magyar nő, akinek párválasztáskor nem az számít elsősorban, hogy minél jobb súlyban legyen a férfi?
- Pofátlan buktatás általános iskolában
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- Csevegjünk az általános iskolásokról!
- Ápolónők 8 általánossal? Mit szóltok?
- Miért ilyen nehéz állást találni 8 általánossal?